Viikon sairaslomailun(mun polvivamma) jälkeen uskalsin perjantaina lähteä reeneihin rekkujen kanssa. Molemmat otti ihan pienet ilmaisu harjoitukset. Reenipaikkana oli siivikkalan alueella oleva metsä jossa asutusta suht lähellä ja tiellä kulki muutakin porukkaa kun meitä.

 

Dusty lähti innoissaan (kaksi uhria 1 nami..) autolta, viikon makoilu näkyi koiran energian määrässä..  Käveltiin jonkun matkaa autolta ensin hihnassa metsään ja ooteltiin yhen tiellä liikkuneen koiran ohi meno ennen kuin puin Dustylle liivit, Dustyä ei tiellä liikkuja kiinnostanut pätkääkään.  Tais haisu kadonneesta jo olla :) Innolla sinkosikin pellolla lumessa ja löysi keskellä peltoa kököttävän piiloutuneen. Hetken mietti Dusty ykkösnamin saatuaan et hetkinen.. ja lähti kohti mua mutta unohtui pissalle... ja unohti mitä oli tekemässä meni uudestaan mm:n luo ja sit kutsuin sitä ja tuli vauhdilla.. Yllytin namilla siitä pieniä pihauksia ja päästin näytölle. Oli aika polleeta poikaa.  Ooteltiin hetken et toinen uhri pääs piiloon ja lähettiin sitten sitä etsimään. Tän hajua lähti Dusty hakemaan kaukaa ja löysi hienosti ja lähti hyvin mun luo :) ihan pienen haukahduksen sain ja näytölle kirmattiin . Dusty on niin hieno mies. Kytkin sen ja lähdettiin autoille takaisin. Tiellä meni kolme pikku terrieriä remmissä ja räkyttivät meille kovasti, mitä tekee mun luottomies, ei mitään, menee vaan eteenpäin ja kurkkii mua et saakohan tästä hyvästä käytöksestä jotain palkkiota..  Tiellä tuli sit viel toinenkin koira vastaan isoo sakemanni ja eipä Dustyä sekään kiinnostanu herra vaan tykkäs kieriä kinoksessa.  Jotain se Dustykin sentään osaa niin hienosti että voi ylpeillä, meinaan ton toisten koirien ohittamisen.. (Dimmun kanssahan on niissä kyllä ikuisesti tekemistä..)

 

Dimmulle oli myös kaksi ykkösnamillista uhria. Tää pelllolla ollut ja sitten metsässä. Voi hurjaa.. Autolta lähdettiin taas hihnassa pellolle ja siellä puettiin liivit. Dimmu sai hajun peltouhrista mutta yllättyi kovasti siitä että maalihenkilö oli pellolla kököttämässä ja mörköhaukkui.. Meni sitten perille asti ja sai ykkösen ja tuli hakeen mua todella hienolla ilmaisulla. Sitten suuresti kehuen mentiin näytölle ja sai loput namit..  Tälle täytyy nyt tehä jotain.. Dimmu jotenkin ei ymmärrä tälläsiä maalihenkilöitä jotka se näkee ja haistaa... silloin tätä mörköilyä on esiintynyt.  Toinen metsässä ollut meni kokonaisuudessaan hyvin, hajua haukahti innoissaan ei muuta. Meni reippaasti maalihenkilölle asti ja siellä oli hetken ja lähti mua hakemaan ja hienosti ilmaisi ja pääs näytölle.  Dimmu sai sitten vielä loppupalkaksi leikkiä uudella narulelulla.