Tänään kaikesta SM tokojen seuraamisesta innostuneena otinkin poikien kanssa ennen lenkille menoa pieniä harjoituksia....  Tai oltiinhan me yhden 10 kerran toko kurssin verran Dimmun kanssa oikein ojatussa reenissäkin.

Ensin harjoittelin Dustyn kanssa tarkoituksena kerrata muutama oerusjuttu.. No Dustylle sit oti vaan muutaman luoksetulon ja pienen pätkän seuraamista, se oli tosi levoton joten aloin tehdä sen kanssa "temppuja" ensin siis ihan tempu nimistä jossa pyörähtää ittensä ympäri ollen neljällä jalalla... tehtiin tätä sitten niin että kiertää mu ympäri temppua tehden. Kaksi kertaa tehtiin mn ympärikierros ja siinä välissä pieni taukokin... muutama toisto otettiin myös kierimistä joka meni käsimerkkiavusteisesti. Jalkojen pujottelua, jalan yli hyppäämistä sekä jalan alta ryömimistä kerrattiin myös ja Dustyllä oli hauskaa...

Dimmun kanssa tein ensin nopeita maahanmenoja.. ja muutaman pätkän seuraamista.  sitten otin seuraamisen yhteydessä maahanmenoa kun se nyt on ainoo asia mikä on oikeesti totaalisen reenaamatta jääny... vaikeeta se nytkin oli mutta saatiin onnistuneita... Dimmu oli tosi innokkaana.