Juostiin Dimmun kanssa kolme starttia. Ekalta hylky, tokalta 5 ja 1.34 aikavirhettä oltiin kuiteski 7  kolmannelta radalta myöskin 5 ja sit aika paljo enemmän yliaikaa 13.89 silti oltiin 6

Ekalla radalla suttasin kepeille viennin ja sieltä vitonen toinen kämmi kävi kun unohdin muurin jälkeen valssata ja se lähti st tekeen takaakiertoa kun olin liian lähellä..... ja kiersi sitten ja hyppäs väärältä puolelta.

Tokal radalla huolimattomuuteni alussa ekan esteen edessä sai sen tuleen perääni ja siitä siis kielto, muuten meniki sitte koko rata aivan nappiin. Ja kyllä me oltiinki iloisia maalissa!!!

Kolmas rata ois pitäny jättää menemättä, törkeen kuuma. Ja kyl sen koirasta huomas et ei oikein ois jaksanu. Se tuli niin hitaasti että ehdin hyvin sen eellä jokapaikkaan. Kepeillä se sit tajus et toi akka kyylää...ja rupes tuijottaan tuomaria... noo sieltä siis kielto.. muuten menis sit ihan ok, kerran täpärästi olis livahtanu putken väärään päähän mutta kuumuudessa kerrankin kerkes mua kuunnella vaikka oli jo väärä pää kiikarissa.

Tavoitteet näissä kisoissa oli et tehtäs yks tulos JEE!!!