Nokialla 12-13.9.09

Meiä eliset radat oli hylkyjä ja eka aikamoine räpellys kun kusahti jo tokana olleeseen renkaaseen josta meni huti parikin kertaa ja ehti siinä hypätä sen sitten väärään suuntaan, jatkoin kuitenkin radan loppuun ja Dimmu oli tosi haahuileva ja tosi outo. Se oli aivan pihalla kartalta. Toisella radalla saatiinkin stten jo paljon parempi fiilis ja onnistuneita pätkiä, unohdin radankin... Hylky tuli kun en ehtiny pelastaa tilannnetta jossa olin liian lähellä koiraa ja se lähti lukemaan etäisyyden perusteella takaa kierroksi suoraa eteen menevää hyppyä ja ehti sen sitten takaakiertona hypätäkkin. Oli se taas outo, mutta ei niin kummallinen onneksi kun ekalla radalla.

Tänään mietinkin aamulla et ei lähetä ollenkaan.. mentiin kuitenkin ja hyvä niin meininki ja vauhtim oli kohdillaan molemmilla radoilla jotka oli Salme Mujusen käsialaa. Eka rata oli pitkää suoraa M:n mallinen, tää oli hurjan kiva rata jossa tosi hyvä fiilis ja Dimmukin tuli vauhdilla ja itse sain juosta ku heikkopäinen. Ihania kohtia oli kaikissa mutksissa joissa putket ja se että jo kaukaa sain huutaa Dimmulle putki putki ja sehän pinkoi vaikka välissä oli joku estekkin. Kepeille viennin ryssin, en käskyttäny vaan oli niiku muka viemäs sitä sinne ja liian lähellä joten veti ohi.. Noo pien korjaus ja käskytys ja komeesti kepitteli ja pääs vielä palkaksis putkeen, loppusuoralla oli tula lentokeinu muttei vitosta siitä sitten enää tullu. Eli vitonen tuli kepeiltä ja oltiin 7.

Vipa rata oli hyppäri, jollaisella ei olla ennen oltu. Tää meni aika mukavasti kepitkin meni itsenäisesti ja sain hölkötellä siin vieressä, ennen loppusuoraa ollu putki tai itseasias hyppy ennen putkea koitui hyllyksemme :)liian tiukkaan yritin viedä siihen ja veti sitte ohi ja sujahti jo vauhdilla putkeen mihin sitä olin suunnitelmallisesti viemässäkin. Juostiin sit loppuun asti ja onneksi oli avustava henkilö pitämässä lelua johon sai Dimmu sitten syöksyä :)

Ehkä me viel joskus käydään joku kisarata juoksemassa...