Ei oo pahemmin kotisoffalla keretty loikoilla :) viikonloppuna oltiin heeleri leirillä ja molemmat koirat pääs pikkuisen agilitaileen. Ja Dimmu kokeili flyballiakin ja hoksas aika nopeesti mistä on kyse..  Tää viikko on menny leiristä toipumiseen. Maanantaina Dusty kävi silmätarkissa saaden taas terveen paperit. Lisäksi maanantaina molemmat pääs hierojalle.

Tänään suunnattiin toista kertaa tällä viikolla metsään. Käytiin tiistaina tekemäs pikku jäljet ja harjoiteltiin myös esineen ilmaisua(ei jälkiesineen..)  Tiistaina Dustylle vajaan 100m jälki n 30mmin vanha ja Dimmulle n 150m jälki 45min vanha. Dusty meni tosi innokkaasti ilman mitään urpoiluja :) Eikä Dimmunkaan menossa ollut valittamista oli ihan ok vauhtikin et ehdin hyvin perässä tulla.  Erikseen laitoin molemmille kaksi esinettä jotk hakuiltiin ja ilmaistiin.  Dustykin :) ja osas.. Dimmu tosi hienosti tuli esineellä käytyään reippaasti mulle ilmaisemaan ja sit mentin näytölle.

Tänään Dimmulle reilu 100m jälki 50min vanha, jäljen nostossa oli tänään vaikeutta kun siin ehti yksi lenkkeilijä pyörähtää... Mut kun sai nostettua jäljen paineli menemään tasasta varmaa tahtia loppuun asti :) Kyllä me viel herätellään tää jäljestelykin.. Dustyllä oli vajaa 100m suora n 40min vanha jälki joka myös meni hienosti eikä tulut mitään piehtaroimisia yms Dusymaista välillä..

Esineen hakuilua ja ilmaisua treenasin vaan Dimmulla.Joka hiensoti paikansi ekan esineen ja hetlen sitä nuuski ja sit tuli vivana hakemaan mua ja näytölle sitten sai luvan. Toinen meni kans yhtä hienosti :)