Onpas pitkä päivitys tauko :) Devi on kasvanut hurjasti ja käynmyt ekalla rokotuksellakin ja toisen rokotuksen saa viikon päästä.

Devi on treenaillut tokossa maahan menoa ja perusasentoa ja seuraamista n kaksi askelta kerrallaan. Lisäksi toko kurssilla on jo otettu hypyn alkeita ja ruudun alkeita.Tänään tutustuttiin tunnarin alkeisiin sekä liikkeestä seisomiseen :)

Lisäksi Devilla alkoi pentu agility jossa pikkuneisti on todella innokas pikku oppilas. Leikin varjolla on tehty siivekkeen kiertoja ja muutaman siivekkeen läpijuoksemista ja putkea. Lisäksi aloiytettiin kontaktin opettelu pelkällä leveällä tasolla joka maassa. Sitä nyt sitten naksutellaan et naksu tulee kun on etutassut maassa ja takajalat tasolla. Kotona on vähä pienempi puinen taso millä harjoitellaan. Palkkaamiseen on tällä hetkellä sekä lelu että nami.

Hakutreeneissä on tehny makkararinkiä, tuuliharjoitusta ja reagointiharjoituksen. Devistäkin tulee sitten isona kertovan ilmaisun koira :)

Dimmulla alkoi kesäkausi agilityssä ja ekat ulkotreenit onkin menny kivasti. Kisakalenteria en ole yhtään katsellut ja saa nähä milloin ehditään kisaamaan. Tavoite on  tamskin heinäkuun kisoissa kirmata. 

Jäljennnostoja ois tarkoitus harjoitella Dimmun kanssa tehokkaasti kesän aikana. Jotta syksyllä suoritettas jäljennostokoe.

Dusty on puuhastellut kaikenlaista, vähän tokoillut ja pappa-agilitannu :)  Intoo on ollu :)

Lisäksi ollaan avattu uimakausi. Dimmu kävi eilen ekaa klertaa kunnolla järvessä ja Pikku-Devi mennä porskutti perässä. Tänään otettiin uusintana. Dimmu tosin ei innostunut uimaan mutta Devi lottasi vedessä innoissaan. Dusty ei tapansa mukaan kiinnostunu ajatusesta järveen meno :)