Pientä päivitystä ja kuva saastetta.. Heeler leirillä Devi tapasi siskojaan Miinaa ja Pirkko-Inkeriä

Perhe potretti jossa Dusty heittäytyy piehtaroimaan ja Pirkko katsoo kiinnostuneena, Myös Miina (valjaissa) tulim ihmettelemään kahjoa isikoiraa.. Taustalla Tara äiti tarkistaa Devin..

 

Leirin jälkeisenä maanantaina Dustyltä lähti pallit ja Dusty toipui hyvin leikkauksesta ja on oma energinen ittensä edelleen. Dimmu kävi puntarissa ja oli kauhukseni laihtunut 3 kg, muutenkin jo hoikasta kropastaan. Syy tähän lieneen Devi jonak kanssa kooki painii kun pikkupentu.. Nyt on sit hurjalla lihotuskuurilla. Kesälomailin siinä samalla pari viikkoa ja käytiin oleilemassa mökilläkin yhden yön verran.

Koirat viihtyi hienosti mökillä ja pysyivät tontilla.

 

Treenattukin on haku treenit on ollu haasteellisia kun on ollut ryhmässä osallistuja katoa näin kesällä. Mutta on nyt Devi edenny kivasti ja sille on ollu vaihtelevia harjoituksia. Dimmun jäljennosyto treenit on ollu niin epämääräisiä et ei tiiä se kai ittekkään mitä pitääs tehdä.. Jonkun verran on tullu tehtyä ihan ittekseenkin jälkiä, Dusty on ollu eripätevänä :) sen verran ahne se on etä jäljenpäässä oleva kissan ruoka laittaa keskittymään.. Dimmullakin itse jäljestäminen on ollut ihanan maltillista ja tarkkaa :)

Agilityssä ollaan käyty ja jonkun kerran on jouduttu jättää väliinkin, nyt näiden kuumien päivien aikaan ihatnturha paistuttaa laumaa ilmastoimattomassa autossa. Dimmulla on ollu tosi mukavia teknisiä treenejä ja Devinkin pentuagi on ollut hurjan kivaa ja edettykin on :) Dimmu ei edes meinaisi nyt ollenkaan uida. Aikasempina kesinähän se on ollu ihan vesihullu. Noo nyt meil on vesihullu Devi, joka on kyllä nii mahdoton vesipeto :) eilen kun päivälenkillä en päästänytkään sitä uimaan niin yritti uida vesikupissa... Devi kävi leikkimässä uimaopettajaa pienen aussipennun kanssa

Devi näytti mallia

:)

Muuten meidän kesää on viihdyttäny sinikka-siili

Sinikka on hurjan rohkea otus joka viidyttää harvasen ilta meitä. Se yriyttää tulla takapihan portistaihan olkkariin astikin ja Dustyn näin yks päivä nuolevan Sinikan päätä.  Hauska piikkipallo.

 

Devi on aloittanut ekojen juoksujen teon ja mm merkkailee lenkillä muutenkin on tietenkin kasvanut ja on varsin nätti pieni neiti. Käytiin kahdessa mätsärissäkin. Ekassa oltiin sinisten kakkonen ja tokassa punasten ykkönen :) Näyttely oleminen ei kyl oo ihan hanskassa vielä mutta pöydällä on oikein hyvin :) ei jännitä tms..

Dimmu ja Devi vahtii takapihaa :)