Pikku neiti kävi Seinäjoella 23.10 pentuluokassa hieman vajaa 9kk kun oli vielä.

Kehässä meni seisominen maassa ja pöydällä hienosti, liikkuminen oli vähä villimpi esitys.. Mut sit kun malttoi niin liikku ihan hyvin. Devi oli ekaa kertaa näin isossa tapahtumassa, vaikka onkin käynyt mätsäreissä ja agikisoissa yms tapahtumissa ahkerasti. Ei tämä ihmis ja koira paljous neitiä hetkauttanu, kaikki ihmiset ois pitäny pusutella ja miksei koiratki...

Arvostelu oli seuraavanlainen:

Hyvin kehittynyt pentu, kaunis kokonaisuus. Hyvä ilme. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä kuono-osa, leuka voisi ollla korostuneempi. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Hienot kulmaukset. Vielä hieman pehmeä karva. Vapaat liikkeet. Miellyttävä luonne.

pentuluokan 1, KP ja ROP

ei hullumpi aloitus neidin misseilylle.

Viikolla tulikin se 9kk sit täyteen.

Käytiin aksahallilla treenaamassa paikalla oloa ja kas tämähän edistyy :) Nyt pysyi jo esteen takana ja odotti lupaa päästä namialustalle :) Mutta keskittyminen on niin hetkellistä et malttia pitää mulla olla etten ahnehdi tuon keston kanssa. neiti kun totesi et jaa en saa emnnä tuonne namialustan suuntaan ilman lupaa joten poistumpa sitten takavasempaan katsomaan mitä kivempaa sieltä vosi löytyä... Niimpä meni seisomaan pöydälle :)  Ihana apina.