Nonni ne ei muuttunu Devin kuvat tai siis ne arviot niistä kennelliitossa. Eli A/A lonkat ja 0/0 kyynärät on nyt sitten ja näkyy ihan koiranetissä eikä oo mitään epävirallista :) En kannata epävirallista kuvauttamista edes omaksi iloksi, ei voi olla niin iso vaiva ottaa virallisena näitä. Oli rotu mikä hyvänsä. Mut omiin periaatteisiin kuuluu ettei koiraa hyppyytetä agilityssä ennen kun on kuvattu. Ja periaate on muovautunut ihan kokemuksen myötä. Jos on varaa harrastaa niin pitäs olla varaa myös tutkia, kellään ei pitäs olla varaa rikkoa koiraa. Ainahan voi loukkaantumisia tulla mutkun tietää ettei lähtökohtaisesti ole rangassa vikaa on mukavampi puuhastella. Siksipä olen koiristani kuvannut lonkkien ja kyynärien lisäksi, selät, olat ja Devistä viel polvetki. Lisäksi koirani edelleen käyvät 1-2 kertaa vuodessa osteopaatilla ja noin kerran kahdessa kuussa käy meillä koirahieroja, jotta ennaltaehkästäs isompien ongelmien syntymistä ja ainakin voidaan puuttua mahdollisisiin kuntoutettaviin asioihin nopeasti ja huolella :)

Muuta, mä menin ja tympäännyin pelastuskoirahommiin ja lopetin ko harrastamisen tavoitteellisesti. Jotain treeniviritystä omaksi iloksi on viritteillä kyllä.. Koirat ei varmaan ikinä tiiä et me on lopetettu yks harrastus :) Dimmun puolesta vähä harmittaa kun se on niin pätevä :)

Devi on menossa missikisailemaan lahteen ja tampereelle, siihen pitäs reenata sitä kävelyä, kumipallolta sen näyttelyhihnassa liikkuminen enemmän nyt näyttää, seisoa kyllä osaa ihan nätisti :)

Aksassa odotellaa kesäkautta ja sitä et Deviki pääsee ulos treenaan ekaa kertaa ikinä. Saa nähdä irtoisko Dimmullekki reenipaikkaa vai jatketaanko omatoimista reenailua. Eilen reenasin koko kolmikon hallilla ja ai että pappa-Dee oli ihan mahtava :) Dimmu oli kans oikein hieno ja Devi treenaili vaan puomia ja keinua :)  On ne vaan kaikki niin <3