Viikonloppu siis vierähti punkalaitumella hiidenhelmessä heelerleiriä viettäessä. Nyt olin kolmatta kertaa mukana leiritoimikunnassa.

Perjantaina olin ohjelmassa hoplop :) joka sisälsi muutaman agiesteen, erilaisia jänniä pintoja, kahluualtaan ja mörköjä. Lisäksi oli näyttelykoulutusta. Hoplopista saatiin kivaa palautetta ja ehkäpä osallistujille tuli treeni ideoita..  Dusty ja Devi pääs kans kokeileen pikaisesti  ko tehtävät ja niille ne oli tuttua huttua.. mörötkin mentiin iloisesti vaan tervehtimään..

Lauantaille oli 3 lajivaihtoehtoa. Rallytoko, verijälki ja saalisvietti leikki. Olin ilmoittanut omat elukat saalisviettiin koska näistä se eniten kiinnosti. Rallytokoa oltiin jo tos pariviikkoo sit koklaamassa, verijälki ei oo mun juttu vaikka jälki jutut oliski :)

Sain oikein hyviä vinkkejä Devin ja Dimmun leikittämiseen. Kummatkin ovat innokkaita leikkijöitä eikä itse innostamiseen tarvita kun kiva lelu...

Illalla oli ohjelmassa suuriseikkailu mihin leiriläiset osallistuivat 5-6 koirakon joukkueina.  Tehtävät oli melko helppoja, luoksetuloa, namietsintä, jalkojen pujottelua, kaurapussin selässä kantamista, rallirata,  esinetunnistus. lisäksi oli 2 ryhmätehtävää, poseeraus tehtävä ja kottikärryviesti...

Päivä oli pitkä ja väsymys oli melkoinen kun vihdoin pääsin lähttemään mökille saunaa lämmittämään :)

Sunnuntaina oli vuorossa leirinäyttely, tuomarina oli Nina Janger.

Oltiin pähkäilty päämme puhki järjestelyt niin et saatiin leiritoimikunnan voimin hoidettua pyörittävän kehäsihteerin pesti, olin viimeks 2v sit koko päivän ko hommassa ja nyt totesinki et en koko päivää sit oo. Lupauduin hoitamaan pennut, kotikoirat ja urokset..  Dustyn esitti Elina joka sit jatkoi kehäsihteerinä nartut ->

Kauhee kiire tuli vaihdossa kun Dusty veteraaneissa ja Devi junnunartuissa... Onneksi sain huikittua apua et Devi pääs jaloittelemaan ennen kehää.. Apua löyty myös hakaneulan ja numerolapun noutamiseen. Huh huh... jotenki hoppu..  Oli kiva kattoa kehästä kuinka Devi hillui omana ittenään vaikka narun päässä ei kauheen tuttu ihminen ollu :) isänsä tyttö :) Dustykin meni Elinan esittämänä kehässä kuin mikäki kehäkettu... Eikä edes huomannu että seisoin siinä parin metrin päässä :)

Tuomari tykkäs Dustystä, ja mulla loksahti leuat kentän hiekkaan asti...

arvostelu:

‎8,5v uros, erinomaisen tyyppinen uros, hyvä uroksen pää,jossa hyvät linjat ja mittasuhteet. Lähes tasapurenta. Hyvä eturinta, kaunis kaulan kaari, riittävän suora ylälinja. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvällä askelpituudella sivusta, kapeasti takaa, kerien edestä. Hyvät käpälät, kääntää ranteita melko voimakkaasti ulos. Karhea karva, hyvä väri. Reipas esiintyminen.

VET ERI1 ja ROP veteraani :)
 
Devi sai EH:n
 
arvostelu:
1v 4kk vanha narttu, kauniit silmät, kuono-osa saa täyttyä. Oikea purenta. Kaunis kaula. Riittävä eturinta, Voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Pyörittää lanneosaa voimakkaasti liikkeessä. Hännän kiinnitys hieman matala. Runko saa vielä kehittyä. Hyvät käpälät. Kokoon sopiva luusto, liikkuu riittävällä askelpituudella joskin takaliike jää rungon alle, karhea karvapeite, hyvä väri, reipas esiintyminen.
 
En saanu Deviin oiken mitään otetta kehässä, olin itte ihan jäässä ja väsyny, ja Devi lähinnä jäljesti nameja maata ja veti laukalle koko ajan. Seisomisessakin vaan maan hajut kiinnosti. Eh tuntui lottovoitolta.
 
Esitin sit Elinan Stellan avoimessa luokassa. Stella on ihana :) Devin täti puoli. Huippuhieno luonne, ei arkaillu vieraan kanssa liikkuessa tms. Välillä meni oikein mukavasti ja maassa seisominen sujui ihan ok.
 
Devin sisaruksista Pirkko oli myös junnuissa ja sai ERIn, Miina nuorten luokassa EH ja Tara äitee valionartuissa ERI