Torstaina oli Devillä aika Leena Piiran hyppysiin.

Niinkun jo tiesinkin oli vinossa lantio sekä rintaranka. Rintarangan jumi pääsi kertymään keväästä asti kun hyppäs täysillä päin rimaa. Hierojahan meillä käy kerran kuussa mutta sanoikin jo parikertaa sitten että tämä jumi tarvii osteopaattia. Saman tällin yhteydessä SI nikamaan tullu lukko. Hyppytekniikkaa kun on tehty tuon tällin jälkeen. Ravissa pysyminen on ollu kovemmassa vauhdissa hankalaa ja on silloin alkanut pompottaa.

Devi antoi tosi hienosti hoitaa, reagoi kyllä kireimpiin kohtiin.  Mitään kuntoutettavaa ei varsinaisesti nyt ollut.

Dimmu ei tällä kertaa päässy. Pitäiski tehdä nyt joku oikeen suunnitelma koirien lihashuollosta. Ennen suunnitelma on ollu hieroja kerran kuussa, vähintään joka toinen kuu. Piira 2x vuodessa. Nyt mietin että väliin tarttis varmaan ottaa viel fyssari, kun jos jatkossa ei enää irtoa kahden koiran aikaa Piiralle silloin kun hän käy täällä hoitamassa, niin sitten Dimmu ei enään pääsis. Dimmukin kyl tarttis oikasua aina välillä :) Ehkä pitää varata aikaa sinne turkuun.

Dimmu sai viikolla BOT verkkoloimen, sil on ollu vaan se toppamalli joka on hoitotakkina sisällä pidettäväksi liika kuuma.