Vuoden ekojen treenejen päätteeksi jouduttiin kolariin kotimatkalla.

Itse reenit meni Devillä hienosti, aika kuumana kävi :) Devi pääs mun aksa ryhmään tauottajaksi kun oli vaan kaksi reenaajaa paikalla. 

Kotimatkalla sitten tuli auto punaisia päin eteemme niin etten ehtinyt juuri mitään tehdä. Oma auto meni sitten lunastukseen ja ollaan tässä pötkötelty koko kolmikko saikulla pari viikkoa. Koirillekkin lepo ja pieni liikunta on selvästi tehnyt hyvää, Dimmu on ollut kolarin jälkeen ihan juntturassa ja selkeästi kipeä.

Devilläkin oli neste kertymää oikeassa kyljessä ja ihan jumissa sekin. Devillä sattui onneksi olemaan aika fyssarille heti seuraavalle päivälle. Sai laaserhoitoa ja saatiin vähän apuja tälli vaurioihin. Jumissa on kyl vielläkin, ei ihan heti nuo näy/aukea. Devi sai aikamoisen stressi reaktion kolarista ja on tiputtanut tosi paljon karvaa, pääkin sillä näyttää niin pieneltä kun kauluri on harventunut. 

Dimmullakin hieroja oli viime viikolla ja aijai kookia... etujalkoja arasti paljon varsinkin oikeata etujalkaa.  Huoltoa varasinkin sitten noille hierojaltamme nyt kahden viikon väleille jotta saadaan auki, Dimmulle en haluis antaa mitään kroonista tulla tämmösen jäljiltä.  Joten huolella huolletaan.  Dimmulle oon antanu myös kipulääkettä. Ja pääsee nyt tulevalla viikolla fyssarille :)

Hyppytekniikan harjoitteluun ei Devin kanssa päästä siis ihan vieläkään paneutumaan kuten olisin halunnut, sen verran takapakkia tästä kolarista.