Perjantaina käytiin taas ettimässä ukkoja mettästä... Olosuhteet: lämmin, ei juurikaan tuulta.
Dimmulle tehtiin reilu 100m jälki jonka annettiin vanheta 40min. Ennen lähtöö mun ois pitäny kävelyttää sitä vähän, nyt lähettiin melko suoraan autolta jäljelle. Alussa Dimmu vähän höselsi ja jossain kohtaa hukkasikin jäljen, mut annoin sille vaan reilusti liinaa ja se palasi itse oikealle jäljelle. Varsin määrätietoisesti ja innokkaasti menikin pitkän matkaa, jossain vaiheessa se huomas et meillä on perässä kävelijä ja jäi sitä ihmettelemään. Kokenut jälkiharrastaja takanamme oli passiivinen ja laittoipa vielä lippalakistakin lippaa alas eikä koiraa katsonut. Niin Dimmu sit muisti mitä oli tekemässä ja jatkoi mm:lle asti. Maalihenkilö oli hyvin matalana makoilemassa mättäällä Dimmua vähän epäilytti... Kehuin sitä ja kehoitin menemään perille asti sit se innostuikin kun mm aukaisi lihapullapurkin. Dimmu paistatteli kehuissa ja popsi lihapullia. Seuraavassa reenissä mun on muistettava kävelyttää sitä. Nyt tuli liian kiire lähtö kun jälki ehti vanheta aiotusta 30 min sinne 40 min asti, mut tuolla ilmalla se oli vain hyvä asia.

Dustyl olikin kolme makaavaa mm. Sil menikin aika hyvin ja lähti näytöille ripeästi. Huono puoli oli et ykkösnamin otettuaan se kävi pussaamassa mm ja haki sit vasta mut.... Dustylle teen aina lähties rauhoittavan hetken, otan sen sivulle ja puetaan liivit sille ja pidän pannasta kiinni sekä silitän parikertaa ja pyydän katsomaan ja sit annan luvan lähteä -mennään. Sithän se lähteeki ku ohjus. Sainpa reenikaverilta idean agilityynki, et sinne samanlainen lähtö, et jos sillä sais lisää puhtia radallekin. Eipä oo tullu ittelle mieleen...
 Seuraavalla kerralla meil onki ilmaisumuotoon keskittyvä reenikerta. Ja mun pitäiski sit ottaa Dustylle taas näyttöihin sitä liinaan kytkemistä ja jättää reeneis ainakin yhdeltä mm:ltä ykkösnamin antamin antaminen pois.