Käytihin vähä reenailemassa tiistaina.

Dimmulle tehtiin heti perille päästyämme vanhenemaan jälki joka oli suora reilut satametriä ja siinä oli tien ylitys. Sekä esine ja purkki siellä välillä, päässä myös esine ja purkki.

Dusty sai hakea kaksi maalihenkilöa jotka hieman erilaiset. Eka antoi 1.namin ja näytölle päästyämme sai loput namit. Irtos aika hyvin hakemaan mua ja olinkin aika kaukana Dustystä, tuli luokse mutta istumisen pyysin.

Toinen olikin sitten maalihenkilö jolla ei ollut ykkösnamia eikä myöskään purkkia. Eli Dusty meni ja haki mut näytölle ja sai namit vasta kun annoin purkin maalihenkilölle. Meni oikein hyvin, oli se Dusty vähän nuuskutellut maalihenkilöllä et eiks sul mitään nyt mulle ois...
Viikko sitten tehtiin kans samanlainen harjoitus ja siihen nähden meni jo paremmin.

Dimmun jäljelle lähtö meni vähän sekavaksi ja ehdin siinä jo itse hermostua.... Kun oli jo päälle kaksi tuntia vanhennut ja yritin viimeisen hakukoiran ohjaajalle saada ajatukseen et me mentäis ja lähettäis ensin...Sanoinkin aikas monta kertaa että me mentäis ensin, et ottais vasta sitten koiransa autosta. No en sit viel saanu ku jälkivehkeet autosta kun se toinen koira oli pihalla. Tuulikin puhalsi niiden takaa meitä kohti. Kiva. Mentiin sit liukkaasti eri suuntaan josta oli tarkoitus lähtee nostaan jälkeä.

 Harmitti kyllä se että koiralle ei anneta silloin kun sitä nimenomaan pyytää rauhaa lähtee töihin. Dimmu on kerran vasta tehnyt sellaisen jäljen jossa lähettiin toisen koiran kanssa samaan aikaan autoilta paikalle joista molempien koirien jäljet lähti. Silloin meni yllättävän hyvin. Mutta Dimmu kuitenkin vaatii vielä sen oman rauhan, se ei esim kestä sitä jos on just nostamassa jäljen ja mä meen mölisemään siinä jotain, se häiriintyy siitä heti.

Tuuli oli aika voimakas ja pyöri paljon. Nyt viel tiedettiin että siihen tien ylityskohtaan oli tullu reeniemme aikana harhajälki, joita ei oo viel reenattu. Siinä lisää haastetta. Kaikesta mun ärsyyntymisistä huolimatta, joka siit kyl laantui kun päästii vähä kauemmaksi.  Dimmu ajoi jäljen aika rauhallisesti ja tarkensi kyllä paljon siinä, tuuli lie levittänyt hajun aika laajalle alueelle. Pysähtyi esineelle hyvin ja siinä sit kehuttiin ja syöteltiin muutamat nakin palaset purkista ja jatkettiin sitten hommia. Maltillisesti jatkoi ja tultiin sinne tielle ja sit se mietiskeli siinä tiellä, annoin sille reilusti liinaa et saa itte miettiä niitä hajuja, selvästi kyllä harhajälki vaivasi, mutta ei sitä kuitenkaan lähteny ajaan, menin Dimmun kanssa tien toiselle puolelle ja vein sitä liinassa siinä tien reunassa niin  et se vois nostaa jäljen uudestaan, kyl se sen merkkaskin mut ei lähteny, käveltiin sit mettän puolelta niin  et se sit nosti sen loppujäljen ja oltiinki jo lopussa missä oli esine ja purkki. Leikittiin "hullulla" esineellä ja syöteltiin nakkia.  Dimmu sai esineiden kanssa rallitella ja paistatella kehuissa, kun piti sit kytkeä se autoille palatessa, kun siel oli sen viimeisen rekun harjoitus kesken.