Eilen rasitettiin koirien ajatuksia reenaamalla umpipiiloja. Heh tämä on tammikuun treenien teemana ja olikin aika hauskaa. Jokaisen piti tuoda mukanaan ihmisen mentävä pahvilaatikko. Laatikot laitettiin kentän reunalle.

Dusty reenas ensin yhen ukon niin etten tienny mis laatikos on, Dustyä ei ensinkään kiinnostanu ne laatikot. Kusiainen kun on nii merkkas yhen.. Mun tuoman laatikon.. Siel se rallitteli kentän ja mettän rajalla. tuli sit tutkimaan laatikoita ja sai hajua ja sit jäi pyörimään yhen laatikon ympärille. Sielse ukkeli sit oli.. Toine reenattiin  niin et Dusty näki kun se meni laatikkoon. Sit käveltiin poispäin ja ukko vaihtoikin laatikosta toiseen... No ei Dustylle nyt mielikuvaa juuri jääny siit et se näki piiloon  menevän.. Siin se pyöri laatikoita ja hengaili mettän rajalla ja kusi taas yhteen laatikkoon.. Ja jäi taas pyöriin yhen ympärille ja siel se ukko sit oli. Viimeinen meni mettään ja kietoutu pressuun. Taas teputtelin koiran kanssa niin ettei se nää. Paist et näki se kai.. Sit ois pitäny koiran antaa taas tutkia niit laatikoita ja sitte mennä mettään mut mää jotenki unohin tän ja aloin lampsii koiran perässä mettään.. Mettässä rallitteli tosi innoissaan ja pian kuului rapistelua ja siellä se rapisteli sitä pressua, unohtu täst kysyä maalihenkilöltä et yrittiks se kuinka paljon kaivautua sinne pressuun. Siel viimeisellä maalihenkilöllä Dustyst näki et se oli itte tosi tyytyväinen löydökseensä ja nakit syötyään jaksoi paistatella rapsutuksilla ja kehuilla. Täs reensi meni vähä mlnkään kun unohdin sanoo maalihenkilöille et sitä pitää syötellä eikä antaa koko purkkia kerralla. Oli meinaan heti se käyttäytyminen nii sikamaista syliin kiipeilemistä yms kun sitä purkkia innoissaan tavoitteli..

Dimmu... Ensin kans yks piilo niin etten tienny mis on ja koira pääs tutkiskeleen laatikoota. Haju sillä ainaki oli ja kävi tarkistamassa meiät kaikki. sit jäi pyörimään laatikon ympärille. Sielt sit sai maalihenkilöltä namia ja leikittiin sit viel vetolelulla. Toinen tehtiin kans niin et se näki maalihenkilön menevän piiloon ja maalihenkilö jäi laatikoon johon meni. Dimmu taas hajun saadessaan ja laatikoita kohti rymistellessään tarkensi meist kaikista et onks haju joku meistä. se meni sit tosi suoraan sille laatikolle mihin oli nähny ukon menevän. Innoisaan pyöri laatikkoa ja taas sai nakkia ja lelulla leikkimistä palkaksi. Viimeinen meni piiloon niin ettei koira ja mä tietty mikä laatikko on kyseessä ja sit oli jo Dimmussakin kun laatikkoa pyöri niin myös laatikkoon pyrkimis yritystä. Täs kävi vaan paska juttu kun seuraava koira jo pääsi emäntänsä johdolla autosta ja veti kierroksia autoilla ja haukku niin Dimmu todella häiriintyi siitä ja alkoi kans haukkua. Harmitti kyllä kovasti ku siin vipalla ku muute menee  nii hienosti nii tollanen kämmi. Varsinki kun olin pyytäny et haluan että koirani saa alusta loppuun keskittyä niin ettei oo häiriökoiraa lähistöllä. No kyl se Dimmu häiriintymisestään huolimatta sai hyvin nakkipalkat ja jaksoi riehua lelun kanssa. Olis sit pitäny ottaa viel yksi laatikko ettei tollainen jäis viimeiseksi. Mut ei sit tullu otettua.

Ihan reenien lopuksi otettiin Dimmulle sit tasku reeniä tiellä. Se meni hyvin maalihenkilölle sai ykkösnamin ja kehuin kun käänty lähteekseen mun luo, tarjoili mun luona kaikenlaisia temppuja ja sit taskua kun ehdin sen sanoa...Sit taskua koskettuaan sai luvan lähtee näytölle. Tää kertovan ilmaisun kaavahan on tolla jo hyvin selvillä mutta tää temppu on viel kovasti reenin alla. Mutta eiköhän se siit valmistu..