Dustylle otin kaksi suoraa palkaavaa mm. Meni ihan hyvin, ilma oli aika painostava ja hikinen ja kuului ukkosta. Dusty oli ihan innoissaan heti kun pääsi autosta ja hyppi tasajalkaa... Kierimistä yms sijaistoimintoa oli vähän.

Dimmulle myös otin kaksi suoraa palkaavaa mm, koska olen epäillyt että sillä on alkanut nyt murkkuilun mörkövaihe. Onneksi eräs reenikaveri sanoi että se on aivan normaalia jos samassa taloudessa on jo vanhempi uros, että toisella tulee nää vaiheet tälleen myöhässä. Dimmullehan on kaikki murkkuilut tullu aika hitaalla tahdilla, kun vertaan Dustyn murkkuiluihin.
Ekalle maalihenkilölle se sit menikin aika piiitkänä poikana. Vähän jänskätti. Kehujen ja nakkien voimalla sit reipastui. Ja toiselle maalihenkilölle emni rauhallisesti mut ei enään pitkänäjätkänä. Loppupalkaksi sit sai vielä leikkiä narulelulla. Ens kerraksi suositeltiin et kokeillaan sitä et se maalihenkilö palkaa lelulla ja namilla koiraa. Toivottavasti seuraavissa reeneissä on melkopaljon osallistujua sillä ajattelin ottaa Dimmulle useampia maalihenkilöitä. Viisi olis kiva. Saas nährä.