viime perjantaina  ruutanan mastolla pikkureenejä

Dimmulla kolme uhria ykkösnamillisia ja mulla muut palkat. meni ihan ok, yhellä oli pientä mörköhaukkua???

Dustyllä oli yksi uhri suoralla palkalla. Siel louhikkoisemmalla puolella oli jännä ku hajut valui kaikkiin kuoppiin ja siellä se sit tarkenteli hajuja puoli koiraa jossain kiven koloissa... Mut iha ok..

Torstaina käytiin Katin Ekun ja pikku Viin kanssa jäljestämässä. Dustylle oli reilun 50 m jälki purkki ja hansa lopussa. Ihan ok  jäljesteli nokka pystyssä ja muutaman kerran piti jäljen päällä piehtaroida..

Dimmulle vajaan sadan metrin jälki jota oli ny merkattu ihan muutamalla vessapaperin palasella toosi pienillä suikaleilla.. Puoles välis oli esien ja piurkki, sit oli tien ylitys ja loppu palkka ja esine. Meni ihan  ok pysähty esineille hyvin jälljesti ihan innokkaasti ja pysähtyin muutamalle vessapaperi merkille....

Eile ilimaasutaitoreenii.. Dimmulla oli kolome uhria yks suorapalkka ja vähä kummallinen piilo.. Yks ykkös namillinen ja yks ykkös namiton. Eka ne bi aivan nappiin se oli se ykkös namillinen, hyvä ilmaasu ja kytkin liinaanki jne, toinen se outo suoralla palkalla vähä jänskätti ja kolmannella oli sitte luulotautia.. Mistä se ny repii tätä mörköilyä. Nooh meidä seuraavat reenit onki koe... Mut ei oo suuret odotukset.. Ihan keskeneräisenä vien, kivempi kuitenki käydä jännittämäs ensi päiväkoe ja sitte syksyllä se pimee koe..

Dusty jäljesti kivasti tsemppi purkki oli aika alussa ja skarppaili itteensä loppuun asti kivasti.  Dustyl on ny sitte kieli ihan vereslihalla, saa nähä käyäänks sitä lekurillekki viel näyttääs... Tyyppi oman reeninsä päätteeksi sitte veti autossa kierroksia niin että oli syöny häkkinsä muovipohjaa se oikeen repii koko voimallaan sitä pohjaa, noo nyt sit ku lähettiin kimppalenkille reenien päätteeksi niin mulla koira kieli veressä ja hälkissä jonku verran verta... Voi Dusty... Vähä näkyy huuletki turvoksissa olevan.. Syö normaalisti ja on muuten ihan normaali ollu. Dustybastilli ja sen kierrokset...