Tänää kävin Dimmun kanssa taas tamskin vapaissa reeneissä joissa paikalla vetäjä. Oliki oikein mukava vetäjä. Dimmu ei tainnu muistaa että sama täti vei sitä lonkkakuvien jälkeen pissalle kun heräsikin just silloin kun olin kuulemassa tuloksia... :)

Oli aika kivaa rataa suunnitellu se vetäjä ja sähköposti ilmoittautumisen yhteydessä olin toivonu irtoomis reenin mahkuja ja et vois sit mennä tälläset möllien möllit pikku pätkää. Mut teki mulle ihan hyvää seurata kokeneitten ohjaussuunnitelmia ja mennä siellä seassa miettien miten itte tekis. Radan alkussa oliki kolmen hypyn suora jota mä sit reenasin Dimmun kanssa irtoomis reeninä. Namialusta  yks hyppy, sit kaksi hyppyy ja kolme hyppy, näit aina muutamana eränä. Meni tosi hienosti. Lisäksi otettiin toisena eränä et oli hyppy ja siit irtoominen putkelle ja putken jälkeen hyppy, eka meni kyl mun söhläämiseksi. Meni kyl hyvin se et hyppy ja putki, ku sinne tuo menee aina innolla. Menin kyl siit hyppyjen välist itte mut unohin et piti oottaa sitä koiraa sielt putkelt eikä kirmata sen eelle... Jolloin se eteen itoominen meni sit siinä.... Mut saatiin sit muutama tosi hienosti tääki. Kun vaan meni mulle jakeluun... Uutena asiana sain Dimmulle otettua pussia namilaustan ja avustajan kanssa. Oli vähä Dimmun mielestä outo juttu ja namialustalla muistiki aika hyvin sitte et ihan eteenpäin on suunta..

Siin käytii välis vähä pihalla nostaas koipee ja tassuttelemas ja seurattiin sit taas muitte radan menoja. Ja mentiin sit muuttaan rataa. Asia mist oon kyl Dimmussa tosi tyytyväinen et se on tosi nätisti ja HILJAA kun askarrellaan rataa ja tehtiin rataan tutustumisia, kyl se kuikuilee mun perään muttei viel siin kuumu.
Uudest radast otin Dimmulle vaan alun rengasta yksittäisenä esteenä ja yhen vinon hypyn sekä namialustalla keinua muutaman kerran. Rengas oliki aika työntakana ja saatiin sit ku jauhettiin nii ihan onnistuneita...Keinulla eka kerta meni ihan ok ja se kontaktilla namin syöttely ja luvan kysyminen meni hienosti. Toisellapa kertaa ei sit menny. Dimmu ehti vähä niiku livahtaa siit ennen katsekontaktin ottamista ja sit laitoin sen sinne kontaktille takasi. Vähä ikävää ja kurinalasta osuutta, mutta en aio kyllä näissä löysäillä, ettei sitten tarvii korjata myöhemmin. Otettiin sit tän vähemmän kivan hetken lisäksi viel muutama kiva putkeen syöksyminen ja vinkunarulelun siit sit palkaksi et jäi koiralle kiva fiilis. Noit kontakti esteitä pitäs ottaa varmaan Dimmulle vaan aina kerta ettei heti perään toistoa. Koska nyt on pari kertaa päässy nimenomaan sil toistolla käymään näin. Ekal kerral menee hienosti ja iloisesti. Mut meinaanki hommata kotiin sen kontaktiesteen et voidaan olkkarissa reenata.