Tänään Dimmulla oli koulua, ensin sil vähän meni pasmat sekaisin eräästä sakemannista joka riehui ja leikki omistajansa kanssa. Jaksoi sitten kookikin rauhoittua ja keskittyä.

Alkuun tehtiin lyhyitä 1-3askeleen seurauttamisia joissa keskityttiin kontaktin pysymiseen. Se meni välillä ihan hyvin ja sitä nyt kotiläksynä harjoitellaan ens viikko.

Harjoiteltiin myös paikalla istumista ja luoksetuloja sekä sivulle menoa. Mul meni ihan sekasin et mitä piti tehdä nii  tein sit vaan oman mielen mukaan vaihtelevasti. Välillä käskin Dimmun istumaan ja menin itse sen eteen seisomaan ja kävi palkkaamassa sitä ja taas menin kauemmas, välillä pyysin sen sivulle ja sanoin odota ja taas menin sen eteen ja sitten kutsuin uudestaan sivulle. Muutaman tein et käskin sen istua ja menin sen eteen ja vapautin ja palkkasin lelun heittämällä sen taakse.

Liikkeestä seisomisen reenaaminen oli tänään kivaa...Dimmu jäi hyvin ja ihan odotti että koska narulelu lentää taikka pallo... Vaikka en kovin kauas siitä poistu. Välillä tein tässäkin vaan namilla pysäytyksen ja menin sen eteen ja palasin sivulle ja vapautin taakse palkaten. Dimmulle onkin aika hyvin menny tossa tuo taakse palkkaus, eikä se koita vielä ainakiaan hiipiä eteenpäin.

Oli myös lämmittelynä leikki riekkumista koiran kanssa. Tässä sainkin Dimmu jopa tuomaan mulle sen narulelun. Hienoo!!! Ensin vaan riekuttiin ja sitten pyysin istumista ja heti palkaksi se lelun retuuttaminen, välillä lelun heitto yms. Että lelu lentäis tai sitä retuutettais alkoi Dimmu itte tarjoon lelua mulle. Irtiä ollaan harjoiteltukin, sain lelun ja irtipäästämisen palkaksi se taas sai lelun...

Luoksepäästävyys harjoittelu meni myös hyvin. Dimmu istui nenä kiinni nakissa sivullani eikä haitannu yhtään että tokovetäjä kävi rapsuttamassa.