No niin... Mielenkiintoiset reenailut eilen.Oli mukava ilma valoisaa pitkään ja ilma oli viilenevä.

Dusty sai etsiä 4 uhria joilta 1. nami ja ilmaisulle nouto. Dusty oli jotain outoa Dustyn superintoa täynnä ja näytti siltä et ei mahdu olemuksessaan edes työvaatteeseensa... Niimpä se sai ekasta maalihenkilöstä hajun ja oli helposti luettavissa koko kropan asennosta häntä ylös, korvat taakse ja vauhdilla hajun perään niin että takajalat ottaa vauhtia ainakin korvista asti... Mnei hyvin maalihenkilölle ja otti ykkösnamin ja lähti innoissaan mua hakemaan ehti itse istua eteeni saadakseen käskyn -näytölle. Eka meni siis varsin mainiosti...

Tokalla sit kävi pikku omamoka... Olin unohtanut muistuttaa maalihenkilöitä siitä että purkin tulee olla piilossa... No eihän sitä nyt kaikkee voi maalihenkilötkään muistaa kun koiria on niin erilaisia ja ohjeita. Niimpä sinne taas kirmasi Dusty hillittömällä vauhdilla hajun saatuaan ja alkaa siellä railakkaan haukkumisen. Mää sit ihmeissään et miten se ny tollai haukkuu, eihan se edes haukuttamista joskus sille yritettiin reenata niin tollasta selkeetä haukkua kidastaan päästäny. No Dustyn herne sit raksutti et se mamma piti hakee ja tuli hakemaan mua.. Ja taas hyvin istui ja päästiin näytölle. Sil maalihenkilöllä sit ihmettelin et mitenkähän se niin innokkaasti sitä haukkua tarjosi. Hassu sattuma että maalihenkilö oli Dustyn tullessa ottanu ykkösnamin purkista ja laittanu purkin kiinni, tää oli kai sit Dustyn muistissa herättäny vanhat haukuttamiset.. No ei me haukkuvaan ilmaisuun enää ryhdytä reenaamaan, mutta kahden viikon päästä on koe ja mun on muistettava sanoa että koirani voi myös haukku-ilmaista..

Kolmas uhri meni Dustyllä sit hieman sijaistoiminnon kautta..(meni ehkä vähän sekaisin tossa kakkosella) Sai hajun ja meni taas vauhdilla perille ja otti ykkösnamin, mut ei heti lähteny hakemaan mua, kuseskeli puuntaimia siinä ja kuikuili et missä mä meen, tuli se sieltä kohtalaisessa ajassa ja päästiin näytölle.

Neljäs meni ihan hyvin, intoa riitti ja lähti hyvin hakemaan mua. Ja oli sitten ihan mutkalla ja ois vaan pusutellu ihmisiä kun oli kehujen aika. Oli ihan hyvä harjoitus ja toi Dustyn motivaatio eilen ja into oli niin kivaa katteltavaa.

Dimmulle tehtiin kaksi noin 100metriä pitkää jälkeä jotka hieman kaarsivat. Jälkien päissä oli purkki ja lelu.Jäljet vanhenivat reilut kaksi tuntia. Ekalle jäljen Dimmu nosti ihan hyvin mut melko pian se näytti höseltävän  niin että arvelin sen hukanneen jäljen, mentiin kuitenki sen perässä vaan ja pian se sit pysähtyi kohtaan jossa jälkimerkki oli niin pienessä taimessa että se hyvin sen siitä puusta haistoi kun ei paljoo Dimmun kuonoa korkeemmalla merkki ollut, siinä se oli aika hämmentyneen oloinen, luuliko esineeksi ja odottiko esineelle jäämisestä kehuja? Jatkettiin matkaa ja kyllä sillä jäljestä haju oli mentiin aika jyrkän tuntuinen kaari ja pian pysähtyi Dimmu ja siellä se oli jäljen päässä tökkimässä purkkia kuonolla. Nakit kelpas ja vinku krokotiili vähä ihmetytti.

Toiselle jäljelle lähtiessä se merkkas sen tieltä, mentiin hieman ohi ja palattii takasin se merkkas sen uudestaan ja sitten lähti ajaan. Tälläkin jäljellä se alku oli kummallista hösäämistä. Sit löydettiin esine.... Jäljen vieressä kun sattui olemaan autonrengas vanteineen... Se aiheutti Dimmussa hieman kummitus ilmaisua ja käytiin sit tutkimassa esinettä...  Tän jälkeen se näytti taas siltä et ei malta keskittyä.. mutta mitäs tekikään, kasasi itsensä ja jatkoi toosi keskittyneesti loppuun asti jälkiliinakin oli aika löysällä. Sinne se taas stoppas purkille jota kuonolla tökki kun pääsin paikalle. Nakit corgille naamariin ja sitten leikittiin vetolelulla vähän. Se olikin tuo Dimmun lemppari vetolelu.. Mun ois pitäny paremmin suunnitella tää harjoitus. ekat jäljet nyt kun ei ollu enää juurikaan. Olisi voinu ehkä aiemmin ajaa ne. Tosin ei ne ny niin huonosti menneet. Tuo toinen meni omasta mielestäni ihan hyvin, varsinkin sen rengaslöydön jälkeen. Nyt varmaan seuraavissa reeneissä se voi tehä viel tuollaiset kaksi reilun sadan metrin jälkkeä joilla tuota ikää1-2 tuntia, sit voi kokeilla yhden pidemmän. Pitääkin reeniporukoilta kysellä olisiko ketään innostunut ylimääräisiin jälkireeneihin..Niitä esineitäkin kun päästäis taas harjoittelemaan.