Piitkästä aikaa treenattiin hakua valoosalla. Paikkana oli "teletappimaassa" pinsiössä. Se on sellainen maisemoitu soramonttu jossa kummallinen taideteos.. 

Dusty otti kaksi uhria, toisen tappimaassa ja toisen soramonttoon traktorin kauhan taa piiloon. Suoret palkat. Koira oli intoo piukassa ja irtoili pitkälle. Tutki taideteosta innoissaan ja nappaski hajun maalihenkilöstä hienosti vallin ylki ja paukkas siit vallista yli maalihenkilölle. Toiselle maalihenkilölle mennes rallitteli ja pehtaroi yms. Juoski kohti traktoria ja kai aikoi pissata kauhaan kun sama huomas maalihenkilön.. Oli iloinen ja reipas.

Dimmu otti kaksi uhria tappimaas, suorat palkat sillekki. Toinen  laitettiin ylös taideteokseen ja toinen reunavalliin makoilemaan. Dimmu ottai hyvin hajun siit ylhäällä olevasta ja yritti jyrkkää rinnettä kiivetäkin Marin luo. Helpotin sitä vähän kiertämällä sen kanssa sellaselle puolelle must sen olis helpompi mennä sinne ylös. Ensin yrittämänsä puoli oli liika jyrkkä. Toiselt puolelt meni innoisaan maalihenkilölle ja sai nameija.. Toinen maalihenkiläö sitten eiheuttikin mörköilyä. dimmua ilmeisesti ihmetytti ety se näki maalihenkilön.. Eihän niitä oo nähny aikoihin.. Muuten meni hyvin ja kun kehuin jakannustin ni meni maalihenkilölle asti..