Dimmulla olikin eilen pitkästä aikaa koirakoulua. Vihdoinkin oli siis alle -10 että tarjettiin  reenata.

Olis pitäny kirjailla eilen... Nyt muisti hieman hatara... Oli aika tehokas reenikerta kun meitä oli paikalla kaksi koirakkoa, sai paljon hyviä neuvoja. Seuraamista mentiin L:n muotoinen pätkä. Ensin suoraan sitten vasemmalle ja täyskäännös ja takasi. Muutama pysäytys siihen sitten vielä piti tehä. Dimmu tulee aika kiinni mussa ja pysyy mukana, pysäytyksetkin tekee ihan ok. Nyt sitten pitäis alkaa irottaan sitä namikädestä... Mullakun käsi on juuri sopivalla korkeudella.. Nyt pitää nameja alkaa vähennellä ja nostaa kättä ylemmäs. Tässä tuleeki mulle opettelemista... Vaikee tajuta että tuo kooki on tosiaan niin paljon Dustyä korkeampi että sen palkkaaminen on noin erilaista.

Nopeita maahan menoja reenattiin tosi kivalla systeemillä, vähän niikuin ois kotona naksuteltu. Käskyllä koira maahan ja palkan heitto eri suuntaan samalla kun vapautus. Dimmulle ei montaa voinu tehä kun alkoi ennakoida, niimpä sitten vaihdettiin temppua tehtiin seisomista samaan tapaan, joka oli muuten paljon hankalampaa.. Tehtiin sit viel samalla tavalla istumisia. Paikalla istuminen on Dimmulle vaikee ymmärtää, sil on nyt aika vahva tuo makaaminen. Paikalla istumisen se ymmärtää jos pyydän sen sivulle ja siitä odottamaan ja poistun kauemmaksi ja joko palaan tai kutsun sen luokse tai uudestaan sivulle. Mut et pelkäl istumisella vaan jäätäis. Nyt sit istumiseen otetaan tehoreeniä kotona. Täs on mulle jotenki vaikee ymmärtää miksi se ei ymmärrä....

Kokeiltiimpa hyppyäkin oikein luvan kanssa.. Dimmulle on kehittyny ihan  olematon hyppytekniikka.. Oon niin vähän antanu sen hyppii mistään. Kyllä se ton pikku hypyn vaivatta hyppäs ei siin mitää. Vaikeempi oli saada se tarjoamaan hyppäämistä kun ei käsimerkkiä saanu käyttää. Niimpä vein sen ihan kii esteeseen ja odotiin et itten tarjoaa sen hypyn, turha mun siinä mitään käskyä huudella kun ei se sitä tiedä/yhdistä. Kehuin ylimenemisestä ja yritin siihen ajoittaa sanaa kun se hyppäs. 

Varmaan reenattiin jotain muutakin vielä nyt en vaan muista....