Tänään reenattiinki oudommassa paikassa... Venesatamassa, missä veneet olivat talviteloilla. Ja niitä veneitä oli paljon. Hauskoja piilopaikkoja pressujen alla ja veneiden väleissä yms. Alue oli aidattu ja yhdeltä reinalta rajautui järveen.

Dustylle oli kolme uhria joilta oli tarkoitus kaikilta ottaa ilmaisu... Ekalle mennessään sil oli  selvästi haju ja se pinkoi innokkaasti, tässä tuli pieni sekaannus kun juuri alueen ulkopuolella aidan takana meni sakemanni lenkillä, niimpä suuntasimme toisaalle kun ensin oli suunniteltu. Dusty etsi innokkkaasti ja sai paikannettua kaikki ihan hyvin, ilmaisulle lähtemisen kanssa oli kummastelua.. Ekalla se kyl lähti mut en huomannu et ilmaisee ja kävi mulla siinä moka... Tokalla se jäi palloilemaan uhrin luo ja herneet päässä etsivät toisiaan...Kuten joku ilmaisi...Siin se ponnekkaasti mörköhaukkui jonkin laudan tms mitä itte mennessään rämisteli. Ja taas vaan ihmetteli maalihenkilöllä. Ykkösnamin oli jo ottanu ja kerran lähteny kohti mua ja sit hämääntyi.. Jatkoin sit vaan matkaa ja edempänä se sit kävi maalihenkilöllä ja tuli mua hakemaan. Välissä kun taas jatkettiin matkaa se kävi laiturilla haukkumassa tankkauspistettä, kummallisen näköinen pömpeli laiturissa ja Dusty sit ilmoitti koko porukalle et tää on nähty ja Dusty itte henk.koht.käyny toteamassa vaarattomaksi ....Kolmannella maalihenkilöllö taas tapahtui... Oli aika alueen takarajalla aidassa melkein kiinni, samaan aikaan kun Dusty tarkentelee hajua, siin menee aidan toisel puolel lenkkeilijä, kutsuin Dustyä just kun se löys maalihenkilön, kun en vaan voinu erotta onko koirani kummalla puoilella ko aitaa ja kun se lenkkeilijäkin siin meni...No Dustyn herneet pelas siin kuitenki sen verran et tajus löytäneensä uhrin eikä ollu livistäny lenkkeilijän perään aidan alta, lähti hyvin hakemaan mua mut meni suoraan siskolleni ilmaisemaan, kun en ollutkaan siinä missä juuri olin ollut... Kutsuin sen sit luokseni ja istumaan pyysin ja päästiin näytölle... Jänniä oli tällä kertaa nuo harjoitukset. Paikka oli niin erilainen ja lenkkeilijöitä yms häiriöö riitti.

Dimmukin sai tehä hakuharjoituksen, kaksi suoraan palkkaavaa uhria. Sanoin uhrien piilotttajalle et aika helpot piilot kun on jäljestäny enemmäkseen Dimmu-rakki.. Kommentti oli vaan et oon mä nähny kun tuo koira hakee et kattoo sopivat piilot... Ekalle Dimmu meni aika suorilta (työvaatteena sil oli laina liivit) kyl siitäki näki et haju oli ja hakemisen intoa oli. Uhri ja makkarapurkki löytyi.. Kehujen jälkeen jatkettiin matkaa ja alueen kiertämistä. Dimmu kirmaili ympäriinsä, taas siitä sit näki kun sai hajun, meno muuttui määrätietoisemmaksi ja korvien asento muuttui. Tää toka oliki kahen veneen välissä hyvin piilossa ja kooki sai hakea hetken, ehti mulla jo käydä mielessä että vanhoja piiloja tarkastelee...sinnikkäästi etti vaan. Kehuja ja työvaatteen pois ottaminen ja sit muutki sai sitä kehua... Dimmun parhaita puolia tässä hommassa sen maltti ja keskittymiskyky. Osaa se nokkaansa ilmavainuunki käyttää.. Hyvä.