Eilen pitkästä aikaa oltiin reeneissä. Meillä oliki kahen viikon tauko hakuiluista. Lunta oli paikoin paljonki ja kosteahko ilma.

Dimmulla oli ison etsintäharjoituksen vuoro. Teimme etsintäsuunnitelmaksi että kierretään alue pysyen polulta metsän puolella. Yhellä reualla oli rajanamme latu joten siinä ei kannattanut mennä tepastelemaan.. Dimmu jaksoi tosi hienosti vaikka lunta oli välillä tosi paljon. Maasto oli vaihtelevaa. Kalloisempaa ja sitten oli kosteikkoa yms. Dimmusta näki hyvin että se reagoi hajuihin, hiihtäjien hajuihin reagoi voimakkaastikkin. Pysyi kuullolla ja haki itsenäisesti hajua. Meillä meni alueen kiertämiseen vajaa tunti, vaikkei alue kovin suuri olut, lumi hidasti. Ja jäimpä mäki siinä saappaata kii suohon.. Dimmun työskentely oli rentoa.Käytiin kai vähä alueen ulkopuolellaki seikkailemassa kun ei löydetty reunapolkua.. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Dimmu jo alkoi vaikuttaa hieman väsyneemmältä eikä niin pitkälle irronnu, mutta kulki edelleen reippaasti edellämme. Löydettiin jäniksen ja jonku kauriin jälkiä ja maakuupaikka. Makuupaikkaa tutki kiinnostuneena.  Löydettiin takarajamme polku ja jatkettiin sitä sitten polkua pitkin. Dimmu sai hurjasti uutta potkua kun oli helpompi kulkea. Ei pitkälle päästy kun se pienesti mörköpöhisi.. Ja siin sit rohkaisin sitä jatlkamaan suuntaan jokon se oli nokkaansa  nostanu ja pienen mörkö puhauksen päästäny. Se innolla rallitteli hajun perässä ja alkoi tarkennella. Olin siin jo nähny maalihenkilöt.. Hyvin se hajua haki ja löysi ukot. Oli aika onnellinen poika ja söi maalihenkilöillä lihapullia.. Sai sit viel loppupalkaksi vetolelun jonka kans se rallitteli niin et se tippui johki hankeen eikä sit löytyny.. No oli onneksi itte tehty ettei haittaa vaikka katos. Kaikin puolin meni oikein hyvin ja koira jaksoi hyvin jne. Tämähän oli Dimmun toinen iso etsintäharjoitus.

Dusty otti yhen suoranpalkan ja yhen ilmaisullisen reenin. Suorenpalkan uhrin paikantamisessa oli hankaluutta. Haju oli vahvana ja vinkui ja tarkenteli. Löytyi sitten.. Ilmaisullinen uhri löytyi helpommin mutta ilmaisulle tulo tökki ja tuli vinkumaan ja kiljumaan mun eteen.. No odotin sitä istumista.. Istui sitten ja pääs näytölle. Piehtaroimista ei juurikaan tainnu tehdä.