Ahkerasti ollaan aksaa treenailtu koko kevään ajan. Devi on edistynyt valtavasti keppi treenissä ja onkin vallan pätevä pikku pujottelija. Nyt on ollut treenin alla takaaleikkaamiset kepeille :)

Ollaan kevät talven aikana käyty vierailevien kouluttajien treeneissä mm Elina Jänesniemen koulutuksessa kahdesti, Ville Pirisjoen koulutettavana,. Harrastavien Westien järkkäämässä agiviikonlopussakin oltiin innokkaina Marko Mäkelän opissa. Heeler väelle olin järjestämässä agilitypäivää tampereella, Devin kanssa osallistuttiin kisavalmiiden porukassa.

Hyppytekniikkaa ei olla vieläkään voitu tosissaan tehdä, Devi on edelleen vinossa. Treenata saa mutta hypyt pidetään 10 cm korkeudessa. Ollaan rampattu useamman kerran osteopaattilla Riihimäelllä. Kerran päästiin paikallisen osetopaatille tuohon ihan likelle erään koirakoulun tiloissa kun Maaria Kairperlan taitavat kädet hoiti Devistä auki hermopinnettä yms. Ei ole harmainta hajua milloin tää kolari tälli on selvitelty kunnolla auki, mutta töitä sen eteen tehdään kyllä kovasti. Voi olla että sen jäljiltä Devistä ei tule agilityssä kisakoiraa vielä piitkään aikaan. Mutta onneksi se on todella innokas ja hauska treeniseuralainen.  Meillä on kohta jo se kauan odotettu aika Leena Piiralle :) Lisäksi koirahierojamme Katriina on käynyt tilannetta helpottamassa.

Kesän me aksaillaan Lempäälässä ideaparkin kupeessa sdp hallilla, tampereen pikkukoirien treeniryhmässä. Sen lisäksi edelleen koulutan tamskissa. Ehkä sitten ens talvikaudeksi taas haen ryhmäpaikkaa tamskista.