Oltiin hämeenlinnassa tänään tai sii lähellä pekolan lavalla reenailemas agilityä. Aika pieni oli se "halli" ja melkoinen kaaos kun jo kisanneet/kokeneemmat veti toista puolta  hallia omaa reenii  ja isompi osa möllikoiria yritti siin sit tutustuu esteisiin. Oli monelle kokemattomalle koiralle se hälina ihan liika. Mä yritin olla siin niitte möllien apuna ja jotenki neuvoo niit, niiku suinki kykenin. Mentii ihan lyhyttä putkee ja sitten hieman pidennettyy putkee ja ihan loivaa mutkaakin. Sit harjoiteltiin puomia, kahta hyppyä niin että olin hypyn takana  houkuttelemas namialustan kanssa jne. Keppejä oli käytössämme neljä ja niil sit kans vähä harjoiteltiin.

Ite otin Dimmun kanssa puomia kerran ja putken kerran, sil kans  vaan vilisi silmissä heelereitä ja se olis vaan ollu et jee asiallista leikkiseuraa. Varsinkin se ihastui pikku-Pultti heeleriin 13 viikkoiseen... Osaa se vaan Dimmu niin nätisti noitte heelereitten kans olla, luulee varmaan olevansa heeleri.
Hannan(Hiiden mamma) avustuksella otin Dimmulle kai kerran keinua. Meni tosi hyvin ja otin sinnekkin alastuloon sen namikäskyn ja katse kontaktin vaatimisen ennen vapautusta. Mä olisin ottanu sille pussiiki mutten sit kerenny.

Agiliitelyiden jälkeen mentiin mettään ja sinne jälkii tekemään. Hanna opasti suurinta osaa porukkaa verijälkeen ja mä sit makkara ruutuu opastin pienellä pellolla neljälle nuorelle koiralle. Hyvin se makkara ruutu meni niilllä. Aivan ihana oli Pikku-Pulttikin. Omat koirat ei siel mettäs reenannu mitää. Tai Dusty reenas puussa kiinni olemista ja kiljumista... Kunnes sitten päätin hakea auton n kilometrin päästä sinne mettään. Jolloin sain Dustynki autoon. Reenaamisen jälkeen juoksutettiin koiria siin pellolla. Osa oli jo lähteny kun olivat jäljestelleet ja nuoremmille koirille olikin jo pitkä päivä takana. Siel me ensi riekuttiin Ronja, Molla, Tiku, Essi ja mun poijat Ronja pitkäsääri juoksutti Dimmua :) Pian tuli sitten Hanna-heeleri Jenni ja Hiisikin porukoinenen pellolle kirmailemaan.

Kotimatkalla käytii viel täl loppujengillä Miemolan? siltakahvilassa kahveella. Oli tosi mukava päivä ja taas tuli nähtyy mukavia uusia pieniä heelerin alkuja ohjaajineen.

Mä kävin sit viel kuljun kartanossa hakees Dusty-houdinille autohäkin.. Mikä on siis jo pitäny pitkään hakee.. Tää uus viistottu häkki on nyt sellainen et en usko että houdini siit pääsee ulos... Boksista ulostulemis näytös oli tänään sääksjärvellä kun haettiin Hannna ja Hiittä kyytiin.. Nii vaa se ovi anto periksi... Mun kovin flegmaattinen Dusty...