Tänään käytiin extemporee Katin& westieitten kans pirkkalas jäljestämässä.
Kati teki Dimmulle n 200 m jäljen joka vanheni yli tunnin, matkalla yksi tsemppipurkki ja lopussa purkki.
Dimmu ei lähteny jäljelle heti siitä hajun saatuaan vaan kävi pissimäs ensin ja sit nosti jäljen. Tää oli aikas mukava jäljestys kokemus. Dimmu meni tavanomaista hitaammin(oisko ollu lämmin..) ja oli tarkkana ja suht helppo lukea sitä. Väli purkista meni kyllä niin vauhdilla yli etten alkanu kutsuun sitä sille takasi vaan annoin jatkaa hommia. Annoin sille liinaa tosi paljon, etäisyyttä oli kymmenisen metriä mulla ja koiralla mutta niin et näköyhtys oli. Loppupurkille se sit pysähty ja oli töitätehneen oloinen. Kyl se vaan osaa vaikka emäntä onki näin pönttö..

Dusty ei ottanu jälkee, meil oli vähä heikot maastot niin otetin Dustylle ihan kaksi näkölähtöä hakuharjoituksena. Niis ei olli mitää valittamista, motivaatiota oli ja nenäänsäkki joutui käyttämään..

Dusty reenaili toissijaisena asiana  Dimmun vanhassa clipper5 boksissa matkustamista ja reeniodottelua.. Noh hyvinhän se meni ja boksi on EHJÄ!!! Mää aina välillä mietin ton clipperin myymistä kun on vähä tarpeeton ny meillä, mut se on lähtöhinnaltaan kuitenkin sen verta tyyris ettei ihan kauheen halvalla viittis myyäkkää pyörineen sitä et yritetään pitää nurkissa ja käytössä. On muute clipper5 tilaa yhdelle seitten kiloiselle heelerille ruhtinaallisesti... Heelerin mentävä kokohan on se kolmonen..