Reenattiin tällä kertaa puuvuorella. Oli lämmin sää ja sato välillä vettä. Reeni porukassa oli juoksuinen narttu ja sen ohjaaja sit kyseliki et sen koira reenaas sit vipana ettei poijat häiriinny. Mäki ensi kyl mietin ettei esim Dustyn reenist tulis mitää jos on samal alueel oollu juoksunarttu ihan just. Mut sit päädyin kans hyödyntään tän mahiksen et reenattiin heti sen nartun jälkeen samalla alueella :)

Dustyn reeni meni ok, aika paljon se kyl kieritteli. Teki se hommiaki ja irtos sit ku sai hajun. Eka ilmasu oli vähä haahuilua ja istu kyl eteen mut vähä avitin sitä. Toisen ukon paikantaminen oli aika hankalaa ja se pyöriki siel aika paljon hajun perässä. Sit se oli ykkösnamiton ja Dusty kyl lähti mua hakemaan ja sit se huomas ku maalihenkilö laitto lampun päälle ja jäi istuun ja miettiin. Katto muaki sen näkösenä et tarviiks tää ny ilmaista ku se on valaissukki ittensä... Kävi sit uudestaan siel ukolla ja tarjos vinku-ilmaisua(se Dustyn haukuttaminen ei koskaan sen pidemmälle oikein edenny) Tuli se sielt sitte ja päästiin näytölle. Dusty oli kyl miettiny ja tehny hommia ja se oliki ylintä ystävää maalihenkilön kanssa ja tuppautu namit syötyään syliin asti lääpittäväksi. Pitääny kokeilla sillä taas välillä sitä ettei sille laita etsintäkoira-liiviä päälle et se hakis ihan alasti jos kieriminen olis hillitympää. Tosin tuo nyt on melkoinen kierittelijä muutenkin ihan rasittavuuteen asti. Usein lenkillä huomaan hinaavani sitä perässä kun se heittäytyy takana tullessaan kierittelemään enkä heti huomaa.. Varsinaisesti ei koiran tekemisestä huomannu et ois se juoksunartun hajut alueella haiutannu. Hieno Dusty!

Dimmulle oli kolme uhria. Kaikki suorilla palkoilla, kaksi seisovaa ja viimeinen oli kyykkivä. Dimmu reenas vipana joten oli jo reilusti koirien hajuja alueella ja juoksunartun hajut siellä seassa, eikä yhtään koiraa liikuttanu. Dimmu eteni reippaasti ja irtos tosi pitkälle niin etten välillä sitä nähny. Maailman onnellisin pinko-kooki oli löytäny ekan uhrinsa. Toinenki löyty hyvin, taas irtos ja oli kivan aktiivinen hakiessaan hajua.Vauhtia oli kivasti ja motivaatiota. Uhri oli taas mitä ihanin ja namit syötiin hillitysti. Kolmannelle mennessä Dimmu teki löydön, meinaan löyty ihmisjätös papereineen... Ja mitä tekee mun kooki???? Se nuuhkaisee tuotosta ja merkkaa siihen lähelle ja jatkaa hommia! Mä olisin ollu 99% varma et se menee siihe pyörimään! Kolmannen hakemisessa meniki hieman aikaa ja siellä kans pyörittiin hieman. Viimeisellä olikin koiralle palkkana koko iltaruoka, ja näky oleen ihan hyvä palkkana Dimmu sai siinä rauhassa syödä ja samalla kehuttiin.