Eilen oli reenin aiheena taajamaetsintä. Kaikkien piti ottaa mukaan yksi hajustettu esine(jonka mä kyl unohdin..). Reeni paikkana oli teivon raviradan ympäristön rinnettä ja pikku metsää sekä tietä ja joku pyöräilyradan ympäristö. Sen rata rakennelman alle saiki aika hyvii piiloja ja rinne oli haastavan jyrkkä. Koirille reenis oi se liinassa etsiminen. Ja se että hajuja alueella oli paljon sen verta liikennöity paikka oli. Ilma oli viilenevä ja tuuli oli tosi kylmä.

Mun koirista eka tuli Dusty sille oli kaksi uhria.. Toinen oli pikkumetsikössä ja toine sen rata hökötyksen alla.
Pikkumetsikössä olleen ohi mentiinki niin et sen näin ja tarkkailin sit vaan koiraa et miten se ottaa hajua. Luulen et sil oli sitä haju muttei osannu tarkentaa, se tarkisteli kyllä porukan hajua siin. Ja tarkisteli ratarakennelman alustaa ja paikkoja joissa oltiin jo tepasteltu muiden koirien kanssa. Liinassa meneminen oli Dustylle kovin tavanomaista, ei liinan nykäisyihin tms mitenkää reagoinu oli. Kyl mä tiesinkin ettei Dustylle toi liinan käyttö oo mikää juttu, se etsi silloin ku aloitettiin koko harrastus nii aika pitkään liinassa, kun sil oli tapana lähtee pinkoon siin vaihees kun ukot oli löytyny ja hauskan pito loppui ja autoon ois pitäny... Dusty eteni muutenki tosi reippaasti ja tarkenteli hajuja ja piiloja. Ekan se löysi sielt rakennelman alta, mentiin hiekkatietä rakennelman vierestä ja se tarkenteli hajua siihe rinteeseen a men i sitten sinne rata höskän alle innoissaan, siel se uhri sitten löytyikin. Kierrettiin viel se ratahöskä ympäri kokonaan ja palattiin sinne missä oli se pikke metsikössä ollut uhri heti metsän puolelle astuttua koira sai siitä vainun ja pinkoi perille. Oikein hyvin meni Dustyllä.

Dimmu oli myös tosi reipas poika. Sen kanssa kierrettiin sitä rata hökötystä ensin. Dimmukaan liinassa olo ei haitannu mitää, jäljestelly on nii on tottunu siihen että mää roikun narun perässä. Se meni tosi reippaasti tutkiskelemaan sitä radan alustaa ja palasi meiä kans tielle, tieltä se saiki hajun sinne alas jossa oli se eka löytö. Meni reippaasti ja pyöritteli iloisesti häntää kun sai lihapullaa maalihenlilöltä.
Jatkettiin sitä radan kiertämistä ja taas se eteni innokkaasti siellä se veti siihen nousevaan rinteeseenki ja tiesin ettei siellä ole uhria enkä lähteny sen peään tosin se piilossa oleen hajun oletin että ois kyl tuuli nostanu siihe rinteeseen. Piilossa olijaa e nähny tms mutta koiraa yritin vaa tarkkailla. Jatkettii eteenpäin ja mentiin taas rakennelman alustaa eteenpäin siellä Dimmu teki todella hyvän löydön ja reagoi hyvin esineeseen. Sinne oli jääny eedelliseltä piilossa olijalta alustan kuminauha, ja sen pötkö haisto ja jäi siihe heilutteleen häntäänsä. Kehuin sitä siitä löytämisestä ja aloin tutkii löydöstä. Se ois jo menny vauhdilla eteenpäin ja pyysin sen löydölle takasin ja sit viel nuuskuteltiin sitä löydöstä ja kehuttiin ja syötettiin nakkia palkkioksi hienosta toiminnasta. Käytiin haravoimassa välillä sitä pikkumetsää niin että oltiin käyty etsittävä alue läpi ja sitten sain pohtia et missä se koira on reagoinu selvästi hajuun. No se rinne kohta oli tosi selvä ja sitä paikkaa lähettiinki uudestaan tutkimaan. Se tarkensi taas ensi sitä rinnettä ja sitten veti rata rakennelman kylkeen ja sielt sit sai hajun jota rupes paikantaan. Pyöri vähän ympyrää ja pääs uhrin luo. Ei ollut mörkö tämäkään löydettäessa vaan kovin iloinen oli Dimmu löydöstä, ko  uhri oli hieman mörkö sitten kun nousi ylös.. Mutta lisärapsutuksia ja kehuja saatuaan Dimmun pieni mörköily hetki meni ohi. Varsin hyvin meni Dimmunki harjoitus.