Heh.. tulipa käytyä.. Kaksi hylkyä sis tehtiin. Ekalla radalla meni alku tosi kivasti kepeille asti oihin mulla oli vaikee saada koira osumaan kun ei oo sitä kepeil vientii reenattu...... Kepiteltiin sit kyllä ja saatiin niist 5 virhepistettä.. Keppien jälkeen pituus meni viel hyvin mut seuraavalla hypyllä ajauduin koiran kanssa liika lähekkäin ja törmäystä koiraan ja esteeseen väsitäessäni lensin turvalleni... Noo rauhallinen koirani tästä kovin kierroksia veti ja nuoli jo naamaani yms oli iahn ihmeen ja päätin sit keskeyttää siihen vaikka tuomari sanoi et voitte jatkaa, päässä pyöri vähän et kaappasin vaan kookini syliin ja marssin maaliin. Heh!

Tokalla radalla ei sit jännittäny juurikaan. Se meniki kohtalaisesti, tosin aika alussa sain hukattua koiran valssissa niin et se kerkes vääräl puolellani niin pitkälle et tuli kielto, jatkettiin rataa ja meni kivasti siihen säätämiseen siel kieltohypyllä näkyi tympääntyneen hieman Dimmu.. ja A:lla onneksi sai intoa ja vauhtia.. Kepeil sit taas sama hankaluus ja Dimmua oli vaikea siinä innostaa.. saatiin kepiteltyä loppuun asti ja keinun meni hassun rauhallisesti, yleensähän tuo vetää keinulla lujaa... noh se teki vaan mulle valssiaikaa... Seuraavalle hypylle tuli innolla ja renkaalta taas kielto ja osui se sit muutaman kierroksen jälkeen renkaaseenki.. Suora putki ja puomi ja lopun hypyt meniki taas hienosti. Kiva oli kokemus ja tulipas uskallettua. Ei ees harmita mokailut yms, monella oli siel ongelmia samoissa asioissa kun meilläkin.

Olin jo suunnitellukki et seuraavat kisat ois lapualla parin viikon päästä, mut en voi kyllä 3 kertaa peräkkäin olla hakureeneistä pois, kun koekkin lähestyy.. et kisaamme sitten myöhemmin..