Päästiin pitkästä aikaa hyötsän mini "raunioille" reenaileen.

Dusty haki kolme uhria joilta oli kaikilta tarkoitus otta 1.nami ja ilmaisu. Dusty löysi ekan sellaiselta lavalta, se pyöri ja pyöri ja kävi vieressä olleessa parakissakin ihmettelemässä, meni sitten kun olin sen kanssa lavan mata lammassa päässä lavalle ja otti ykkös namin ja sanoinki jo maalihenkilölle et saa palkata kaikki namit kerralla, ehti siinä silti jo tehdä näytölle hakemisenki...

Dusty oli kovin innoissaan ja tokan se löysikin betoniputkesta, joita oli rivissä useampia isoja ja niiden edessä pieniä poikittain. Tän paikallistaminen oli ensin varsin hankalaa kun yritti mennä sellaisesta poikittain olevasta sinne takana olevaan.. Sit se tajus kiertaa sinne taakse ja meni putkeen uhrin luo. Ykkösnamin oli ottanut ja sitte taas sillä sen näytölle lähdön kanssa oli raksuttanu. Sieltä putkesta kuului monenlaista Dustyn ähinää ja vinkumista, se yritti tulla näytölle kiipeämällä putken toisen aukon peittävän poikittaisen putken yli, ei se aukko siinä ylhäällä kovin iso edes ollut ja ei koira päässyt sinne aukolle, mutta yritti ihan tosissaan, mm maalihenkilön pään päälle oli yrittäny kiivetä ja sieltä ponnistaa.. Itse sitten kiersin sinne taakse ja sit tulikin suoraa luokseni näytölle, mutta kyllä taas nauratti..

Viimeinen oli metallisessa kontissa missä on harjoitellut mm palokunta tms savusukeltamista, vahvasti savun hajuinen ja sisältä nokinen kontti. Sinne Dusty meni innokkaasti ja pian tulikin hakemaan näytölle, ei se näytölle tulo niin selvä ollut mutta ymmärsin kuitenkin että siellä uhri oli.

Ihan hyvin meni harjoitus ja ens viikolla reenataan samassa paikassa, tarkoituksena juurikin harjoitela välillä erilaisessa paikassa.

Dimmu sai lainaan taas liivit ja haki sekin sitten kolme suoraan palkaavaa uhria. Ennakkoluulottomasti kirmaili alueella ja sil näkyi olevan p-hätä.. Mutta kun hajun sai ja sitä yritti paikallistaa niin eihän siinä nyt kakkalle joutanut... Uhri löytyi pienestä betoni putkesta pötköttelemästä ja Dimmu oli kovin tohkeissaan! Tän jälkeen se sit malttoi kirmata kakkalle...

Toinen löytyi punaisesta parakista ja Dimmustakin hyvin huomaa kun sillä on haju. Sinnikkäästi pyöri parakkilla ja etsi sisälle pääsyä, autoin sitä tässä hieman avaamalla oven taas oli kooki-otus ihan mutkalla innosta!

Viimeinen olikin sitten vaikea. Hajuton tyyppi haisevassa kontissa. Määrätietoisesti kontille meni mutta siellä ei millään tajunnu missä se uhri on, pyöri ja pyöri. hjut liikkuu siellä sisällä kummallisesti ja Dimmuki pyöri kaikissa nurkissa ja yritti mennä seinille. Se suorastaan törmäsikin uhriin ja kuono meni uhrin käden ohi jossa oli nakki!!! Tässä sitten annettiin sille lopuksi kun oli pähkäillyt tarpeksi, apuja. Uhri koputteli lattiaa hieman ja sitten löytyi. Jo oli kooki ihmeissään.