Ny nukkuu murkissa kaksi väsyneen näköistä koiraa.. Nooh miksei ku on vedetty tukkaputkella perjantaista eiliseen yömyöhään..

Perjantaina meil oli normaalit hakuilut,
Dusty teki kaksi n 50m jälkeä toinen ihan suora ja toises kulma. Nää ajettiin melko tuoreina ja Dusty oli hieno. Ei lainkaan tinttailua yms Dustymäsitä tohottamista. Kirsu ilmassa kuitenkin jäljesti ittensä ourkille ja esineelle. Kulmallises se oikei ryhdistäyty kun veti kulmasta yli.. ja meni sitte kivasti loppuu asti. Jatketaan näitä sen kanssa tää kesä..

Dimmulle otin kolme uhria hieman peruskotta pienemmälle laueelle jota kierrettiin kokeen omaisesti.. (ilimootin sen perus päivä kokeeseen ku oli onneksi peruutuspaikkoja tullu..) Meil oli täs reenit ny tavoitteena ottaa mukaan liinaan kytkeminen näytölle mennes.. Maalihenkilöillä oli ykkösnamit ja mulla loput nanskat.. Namilla hidastin Dimmun luonani siihen liinaan kytkemiseen, eka meni mönkään ehti mennä ennekö kytkin.. Toisel sain sille liinan kii ja tehtiin rauhoittumista siinä hetken.. Viimeisel sain napattua liivin lenkistä sen just ennekö itte jo ois pinkonu näytölle.. No kuukaus aikaa reenata tää homma.. Ainoo puuttuva juttu meiä ilmaasus.. 

Eile sit aamullla ajelin Marian ja manun perässä niitte landelle. Siel tehtii rekkusille jälkiä ja rakennusetsintää. Perille päästyämme ensin leikki Marian koirien(borderterrierit Manu ja Rippu) kanssa Dusty, samalla kierreltiin Marian mukana ulkorakennuksia ja suunniteltiin harjoituksia. Paikalle oili myös saapumassa Jenni ja Elppis. Dimmukin pääsi sitten juoksemaan muiden mukana ja kyllä sillä olikin kivaa. Siellä se pinkoi pitkin pihaa Manun kanssa ja Rippu välillä poikia komenteli. Dustyä pidin kiinni et Dimmu ja Manu saivat peuhata, Dusty kun olisi kovasti kastroitua Manua astunut..

Maria käveli Dustylle pellolle kaksi jälkeä suoran ja kulmikkaan.. Nooh ajettiin n. puolen tunnin päästä ja Dusty vaan haistatteli mulle eikä innostunu jäljestä yhtään Maria oli ojassa jäljen päässä piilossa.. ja dusty sitten välillä ryhditäytyi ja jäljsti ja palkkioksi sai marialta nakit..  Toinen  jätettiin suosiolla ajamatta.. Ajoin sen sitte Dimmulla ja meni ok. Annoin Dimmulle vapaasti liinaa peräänsä ja pysähty tsemppipurkeille ok.

Marian koirille kävelin jäljet ja Pikku- Rippu aivan huippu!
Jennin ja Elpin saavuttua otettiin Elpille rakennus etsintää, ja Dimmu sai sen jälkeen tehdä kaksi ilmaisu harjoitusta joissa ei valittamista.. Manukin reenalili ilmaisua ja ajoi lopuksi jäljen. Oli mukavaa reenailla kiitos vaan Marialle ja Jennille!

Illalla otin rekut viel kyytiin kun meni tekemään jälkeä kokeeseen. Tein jäljen kaupunkiolosuhteissa ja jäljen jäädessä vanhenemaan menin tottijärvelle hengailemaan. Siellä pojat sai vuorotellen leikkiä paimensukuisen lapinkoira neiti Niehkun kanssa ja kyllä niillä olikin kivaa. Niehku ei oikein Dustyn päälle ymmärtäny, mutta Dimmun kanssa tykkäs rallitella ja peuhata..
Menin sitten sovittuun aikaan jäljen päähän oottelemaan löytymistäni, ei muuten ollu kauheen hauskaa siellä rivitaloalueella istuskella kiven vieressä.. Säikäytin muutamanki koiran pissattajan ja sain melko pitkiä katseita.. No onneksi oli pimeän jälki ja sain siellä melko rauhassa istuskella. Jänikset yritti tukkia syliin asti ja menipä ihan äärestä kettukin.. Taisimpa jopa torkahdella muutaman kerran.. En löytyny.