Nyt onki ollu melko kiireistä ettei oo ehtiny blogia päivittää... Noh jahka täs kesälomalla sais laitettuu uusii kuvii.
Dimmulle tehtiin n.150m jälki joka ajettiin kuivanilman vuoksi melko tuoreeltaan. Siitä tulikin koiralle paljon pidempi kun se nappasi jäljentekijän jäljet jo parkkipaikalta. Ja jäljesti määrätietoisesti paikkaan josta jälki oikeasti lähti. Meni hieman sekaisin siitä et uhrimme oli kiertänyt pienen mutkan  polun toisellapuolella  ja sit lähteny tekeen meille ihan suoraa jälkeä. Dimmu kai jäljesti sen mutkan (ihan pieni) takajäljellä ja jäi sit ihmetteleen.. se sai sit löysi sen varsinaisen jäljen mikä oli sen 150m. Hyvin se meni pikkusen viettävässä rinteessä haju oli hieman laskenut jäljeltä sivuun. Mutta uhri löydettiin ja koira vaikutti tyytyväiseltä. Dimmulle  alettiin mietii sitä et jos se opetettaisiin jäljestämään vapaana ilman liinaa joka takertuu helposti.

Dusty sai etsiä kolme mm joille olin antanu ohjeeksi seuraavaa 1. istuva mm joka antaa koiralle 1 namin ja loput namit kun mennään näytölle. 1. makaava joka on ihan passiivinen, koira vaan hakee mut ja yhdessä tultuamme saa mm:ltä namit. 1. makaava mm joka alkaa syötellä koiralle nameja heti koiran tultua mm:lle kuuluvasti kehuen että ehdin itsekin paikalle.
 
Dusty löysi ensin tän suoraa palkkaavan. Se ehti syödä namit ennen ku olin paikalla mutta oli sit jo tulossa mua vastaan kun tulin paikalle Hieno poika..

Toinen löydetty oli istuva. Dusty kyl sai hajun ja katto kaukaa et mikä piilottelija tuo nyt on kun istuu kannon päällä eikä oo yhtään piilos,  vähän päästeli kummitus tuhahteluja.. Kierrettiin hieman ettei suoraan menty tuolle istuvalle, ja Dusty tukea saatuaan menikin löytämään uhrinsa ja reippaasti haki mut näytölle.

Viimeinen makaava uhri olikin aika lähellä tuota istuvaa, et tulikin siitä jälkeenpäin mieleen oisko Dustyl ollu niiden molempien haju ja siksi arpoi et se istuva on outo ja vähintäänki kummitus.. Tätä toista makaavaa se lähti hakemaan tarmokkaasti ja joutui tosissaan ettiä, oli niin hienoon piiloon menny. Koira ei sitä millään voinu heti nähdäkään Siin oli kaatunut puu jonka juuripaakku oli pystyssä oliko siin ainakin kaksi pientä puunrunkoo joiden välissä mm makasi. Tarkennettuaan sijainnin ja käytyään antamassa mm:lle pusun tuli innokkaasti hakemaan mua ja näytölle mennessä se oikein kiipesi mm:n mahan päälle et täällä tää on ...  Onneksi on vaan 8kg  koira...