ohhoh ja käytiin tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä Devin kanssa. Heelereitä oli 11 ilmoitettu.

Devi meni kehässä kohtalaisesti, se seisominen joka muualla treenatessa sujuu oikein mallikkaasti ei sit tositoimissa ookkaan niin varmaa.. Lienee ajan kysynys että siiressa häiriössäkin toimii :) no riittävästi toimi nytkin.. Liikkuminen mikä on kans haastavaa ku oikean vauhdin löytäminen on vaikeaa, nenä meinaa mennä maahan, ja taas jos tsemppaan liikaa sitä niin innostuu ja kenguruloikat alkaa.. nyt ei pomppinu mut pökki kuonolla mua sääreen ja napsutteli...  Oli jännä kehä tänään.. Saatiin ekaksi ERI ja sit oltiin yllättäen junioriluokan 1 ja saatiin SA eli sertin arvoinen. Parasnarttuluokassa Devin ohi meni tuore valioluokkalainen sekä nuorten luokan narttu, Devi oli sit paras narttu 3 :) et ohhoh..  Devi sai oikein mukavan arvostelun:

good type. good head and exprestion. Feminine. Very good front. good chest. good topline. good angulations. well-proportioned body. good movement. Exellent temperament. Exellent type.

 

Näyttelyssä oli myös Devin sisko Pirkko-Inkeri joka sai  EH:n ja oikein mukavan arvostelun. Pirkko esiintyi todella hienosti :) Luonteeltaan näkyis olevan samantyyppisiä nämä siskokset, iloisia, avoimia ja tosi reippaita. Dusty ja Tara saivat aikaan kyllä mahtavan pentueen :)