Ny on meidän tamskin reenailut alkanu. Huippuu muts oli ku luin vetäjän lähtettämästä sähikäisestä et jaa cockereita useampikin ryhmässä ja tuttuja ohjaajan nimiä niillä.. Kaksi ryhmässä reenaavaa cockeristiä onki tuttuja Dustyn reeniajoilta:) ja samaan aikaan meil kaikille silloin ilmesty kevään kesän -06 aikana pennut ja nyt traas sitte liidetään näitte pentusten kanssa samassa ryhmässä, hauska sattuma. Kivan oloinen ryhmä ja kivan oloinen vetäjä. Hyviä ohjausneuvoja tuli taas.

Oli häiriöö ruhtinaallisesti kaksi agikenttää vierekkäin ja välissä suhas kelpie ja valkoinen  paimenkoira tokoilemassa.. Rantaa pitkin hillui milloin minkäki näköistä lenkkeilijää koirien kanssa ja ilman. Hyvin oli hallinnassa kaikkien koirat, kellää ei karannu mihkään tms vaikka häiriöö ja yleisöö riitti.

Dimmu oli ihanan kuulolla ja meni ok ekoiksi ulkoreeneiksi. Ekana pätkänä otettiin kaksi hyppyy putki valssilla samat hypyt ja ne sit suorana neljä estettä eteenpäin. Ihan kiva en vaa meinannu muistaa et takasi tulles piti neljä esettä hyppyyttää.. Saatiin munki kaaliin tää.. Toisena kuviona oliki mutkikkaampaa aivotyötä mulle. Onneksi Maria on takonu päähän "jos et tiedä mitä teet nii palkkaa koira" sen määki muistan..  Täs toises radas meiä ongelma kohdaksi muodostu putkelta eten meno seuraavalle esteelle josta ois takaa viel pitäny seuraavalle taas koira vetää. Hypyt oli nii lähellä oisiaan et meille ois parempana toiminu tähän et vedän Dimmun eellä niin et se ois tullu eessä oolevan hypyn.. Ny jouduin ootella sitä putkesta ja yrittää saada irtoon eteen hypylle ja täs jouduin ite himmailla nii paljon ettei Dimmu hiffannu sitä irtoomista. Pilkottiin meille sit tää pätkä et putki ja namialusta sinne hypyn taa. Ja sit toimi. Radan lopussa oli puomi ja voi miten taitavasti Dimmu tönötti alastulokontaktilla.

Sivussa saatiin rengasta reenailla omin päin ja keppejä. Keppejä otin lopussa vaikkei mul ollu avustajaa ja namialustaa eikä keppireeniin soveltuvaa remmiä... Mut otin sit ihan vanhanaikaisesti ilman remmiä vieressä käskyttäen.. Huomenna Marialla varmaanki jauhetaan tätä keppi hommaa..

Kivat fiilikset jäi ja tosi ylypiä oon kookioni keskittymisestä!