Oltiin poikain kanssa sunnustaina mansenn murressa. Dusty juoksi heelereistä koostuvassa Lentävät lypsyjakkarat(mikro) joukkueessa. Zaran ja Luigin kanssa. Dustyn aika 80m matkalla oli 11,07 ja eipä tullu pissahätä tällä kertaa kuten roturacessa sille kävi... Ihan hyvin pinkoi.

Dimmu juoksi corgijoukkue Piilosääret pinkoo(mini) joukkueessa Mimmi pemun ja Jorma cardin kanssa
Dimmu pötki hienosti aikaan 9.96 ja lähti ihan hyvin vieheen perään. Lähettäjäna toiminut Kati sanoikin että Dimmun hän sai hyvin kierroksille siellä lähdössä, hyvin oli lihasten värinä koirasta tuntunut. No  pojathan kävi kattomassa viehettä tuossa aiemmin kesällä ja Dimmu todellakin siihen syttyi. Nytkin mun ois varmaan pitänyt olla sivummassa sitä vastaan ottamassa et ois sen vieheen perässä loppuun asti rallittanu, nyt alkoi kattella mua ja himmas siin lopussa. Kun jotenki arpoi et mamma-viehe hmm...


Äsken käytiin citylenksulla toko reenejen jälkeen. Tyyrättiin keskustan liepeille auto parkkiin ja käytiin pieni sorsapuisto kävely(vanhoissa maisemissamme) ja mentiin ihmisten ilmoille asemalle junalippua ostamaan. Oi miten hienosti pojat käyttäytyivät asemalla. mentiin hihnat löysällä ja rentoina. Hyvin maltettiin odottaa jaloissa kun ostin lippuja. Dustyllehän tämmönen asemalla käyminen on jo niin vanhaa reeniä et ei ongelmaa, mut Dimmun asema reenaamisesta on jo aikaa. Kesälomani alussa kyllä käytiin siellä hetken istahtamassa.