Tänään oli ekat viralliset raunioreenit. Onhan me kaikemmoisilla romukasoilla käyty mut nyt meiä seura sai treen raunioille vuoron jossa kaikki pienryhmät sit vuorollaan pääsee reenaamaan. Tänää oli meiä ryhmän vuoro. Jee. Mä olin ihan unessa koko reenit Dustyn reenaaminenki meni mulla ihan nukkumiseksi Dustyn oli innoissaan ja sai juosta raunioilla ilmamn pantaa tms. Sil riitti pinna hyvin niihin kahteen uhriin jotka sai etsiä. Eka ei ollu kauheen hankala mut vaati tarkentelua ja kiipeilyä. Dustyhän veteli siel ku marakatti eikä jänskättäny yhtään. On se vaan hurtistani ketterämpi. Dusty keskittyi ja oli ihan elementissään.

Maalihenkilönä ollessani jopa nukuin yhden koiran suoritus ajan, olinki melko vaikeessa piilossa..

Sopivasti heräsin kun hain Dimmun autosta ja sen reeni meni ihan kivasti, ei jänskättäny sitäkään mikään, mennä porskutti ja kiipeili innoissaan. Ekan paikantaminen oli hankalaa ja tokalla en meinannu antaa sille tarpeeksi tilaa tehä hommia vaan olin kovasti tukkimassa itteeni koiran ja uhrin väliselle alueelle.. Viimeinen vaati enemmänki tarkentelua ja Dimmu juoksenteliki ympäriinsä laajoja kaaria. Hmm.. Löysi sitten tiensä hajun perässä uhrille asti. Loppupalkaksi heittelin palloa sille.

Viel sit otettiin ketteryystelineitä niin et kaikkien koirat oli paikalla samaan aikaan. Tikapuut oudoksutti Dimmua, keinua ei ihmetellyt yhtään ja  hienosti jaksoi keskittyä.