Eilen pienellä porukalla otettiin pimeä/hämärä reeniä. Ensin reenattiin koirat joilla ei tarvetta varsinaiselle pimeydelle.

Dusty aloitti kaksi suoraa palkkaa. Dustyllä oli taas intoa ja vauhtia ja irtosikin aikas pitkälle musta, ja ratkoi siellä pienen probleeman ihan ittekseen ja lannistumatta. Oli jääny pannasta kii johki risuun olessaan jo aika lähellä ekaa maalihenkilöä ja sitten pähkäillyt hetken keksiäkseen uuden reitin perille. Toiselle mennessä irtos piitkälle ja ei mulla aavistustakaan sen hajun tarkenteluista tms, alamäessä itse hidastellessa pääs Dusty maalihenkilälle asti ja sieltä sitten kehuminen kuului.

Dimmun reenis ei ollu viel ihan pimeetä mutta tosi hämärää ja juuri se hetki illasta kun kaikki näyttää mettässä kummalliselta.. Dimmulla oli kaksi ykkösnakillista maalihenkilö toinen oli kietoutunu pressuun, lisäksi oli yksi pieni esine(hanska). Taas ennen hommiin lähtöä tiellä otin seuraamista ja paikalla makuuta.

Ekalle Dimmu lähti reippaasti ja määrätietoisesti ja kävi se taas melko kuumana ja alkoi komennella haukahtelemalla mua..... Hanskan yli mentiin sitä huomaamatta ja jatkettiin vaan matkaa.. Ylempänä rinteessä se taas haukahteli ja oli hajulla selvästi ja pienellä tarkentelulla löys pressu-uhrin ja hyvin haki mut ja ilmsaisu selvä ja hidastin namilla ja päästiin näytölle.  Toiselle mennessä Dimmu jo kuumeni ja taas mennessä haukahteli ja kattoi aina mua, ilmeisesti liian hidas.. Ja tätä komentelua esiintyi nyt paljon ja ihan suoraa äijäilyä... Mentiin mettän puolella ja Dimmu sai hajun maalihenkilöstä vasta tosi läheltä tultiin maastoon ja tuuleen nähden huonosta suunnasta. taas kävi epäröimättä maalihenkilöllä ja tuliilmaisulle joka oli oikein hieno, taas namilla hidastin luonani ja olin kytkevinäni sen liinaan ja sanoin näytä. Hieno Dimmu, ei ollu mörköjä yhtään, tosin tuo komentelu..... Käytiin sit viel se hanska ihmettelemäs, tätä ei mainannu oikein hoksata ja kun se vohdoin sit meni hanskalle niin kehuin ja palkkasin sen siitä.