Devi pyörähti seinäjoen kv:ssä lauantaina  saaden oikein hienon arvostelun:

Erittäin kaunis narttu. Erittäin kaunis pää. Feminiininen. Oikeat korvat & silmät. Saksipurenta. Kaikki hampaat. Hyvä rakenne. Tehokkaat liikkeet. Oikea häntä. Oikea turkki.

nuo eri1 sa pn2 ja sert

 

Parasnarttu luokassa oli kolme narttua, kolmannen laittoi sivuun tuomari aika nopeesti mutta me juostiin useamman kerran kehää ympäri kilpakumppani Lumen kanssa, Lumihan on Dustyn ekasta pentueesta joten oli aika kivaa kun siskopuolet kisaili :) Lumi oli kehässä valioluokassa ja oli sitten pn 1 sekä  rop. Aika hienoa :)  Jotain se on vänkyräsääri Dusty jättänyt niin ainakin temperamenttiset tytöt, tuomari vertas Deviä ja Lumea jotenkin niin et mun koiralla(Devi) on enemmän temperamenttia  esiintymisessä mut tarvii viel kehä treeniä :) Lumessa oli sit jotain hauskaa esiintymisessä, sehän on sellainen iloisella ilmeellä varustettu :)  Mut ei voinu olla ku toosi tyytyväinen kun kyseessä oli kuitenkin Dustyn lapset  ja Devikin meni niin hienosti ettei ikinä ennen oo menny :)

Sit tuliki hoppu ku päästiin paras narttu kisasta, äkkiä lennossa deviä boksiin ja hakemaan Kauhia Kartano Iigor narun päähän ja auttamaan Teijaa roppi kehään, omat kasvatit sillä siis siinä Lumi ja Iigor. Iigor liikkui mun kans ihan kohtalaisesti, seisominen oliki sit ihan muuta kun kohtalaista, sai raukka sätkyn kun niin tuulispäänä hain sen kehään..   Lumihan se Rop sitte oli :) aika hieno näyttelypäivä siis Seinäjoella :)