Puuvuorella viikolla 6 reenailtiin.. Dusty otti kaksi suoran palkan uhria joissa ei ongelmia, into ja energia ja tekemisen meininki oli kaikki kohdillaan :). Hieno on poika..

Dimmulle olikin sitten vaikeaa reeniä. Kaksi akeenlaakeen uhria.. Tai eka oli tien vieressä aika reunassa, oli siis pimeää mitä ny lumi valaisi ja mun ottalamppu. Sai hyvin hajun ekasta ja haki ykkösnamin ja mut näytölle. Toinen olikin todella pelottava.. Keskellä leveää väylää makasi ykkösnamillinen maalihenkilö.. Hmm.. mitä tekee kooki? Saa sätkyn ja hukkuu mörölle minkö kerkeää. Jouduin kovinkin rohkaista sitä menemään perille asti, meni se ja haki ykkösnamin ja tuli hakeen mut.. Otettiin sit viel uudestaan yksi samalainen vähän kauemmas. Sillekkin piti mörköhaukkua, mutta meni huomattavasti reippaammin perille. Meil oli samois reeneis muutamala muullakin nää aakeenlaakeen uhrit mörköjä.. Ettei Dimmu ainoo kilipää ollu.

Perjantaina 13.2 reenattiin NPKH:N majan ympäristössä. Dustylle oli kaksi suoran palkan hassua uhria, toinen istui kentän takareunassa tuolilla ja toinen ol grillikatoksessa.. Ei hankaluuksia.

Dimmulle oli kolme uhria. Kaikki ykkösnamillisia. Yksi mettässä, yksi kentän reunan ojassa makaamassa, ja yksi kentän toisella reunalla kyykkimässä. Metsä uhri ja oja uhri meni hienosti ja ilmaisut oli selkeitä. Se kyykkivä piti ensin lyhyesti yhellä mörkhaukulla kpommentoida ja sitten meni Dimmu hakemaan ykkösnamin ja haki mut. Loppuun taas sai leikkiä riehakkaasti lelulla. :) Nyt siis reenataan näitä maalihenkilöitä jotka sekä näkee että haistaa.. sekun Dimmusta on kummallista että maalihenkilön voi nähdä..