Jee olipas mukavat reenit tänään... Ilma oli vaikeahko, tuulta ei ollu ja oli melko kosteata joskin ei satanu.

Dusty otti kallioiselle alueelle kaksi suoran palkan uhria. Ei mitään näkölähtöjä tälläkertaa. Heh, otin parkkiksella sille seuraamispätkää yms ennen ku päästiin hommiin, aivan täpinäs koko rakki. Työpanta sille päälle ja irti ja siel se paukko intopiukeena pitkin kivikasoja ei kussu eikä pyöriny vaan teki hommia. Eka löytyki pienellä tarkentelulla ja namien syönnin jälkeen pitin käydä vähä piehtaroimassa... Toiselle lähti tohkeissaan ja veti hajulla iaka alas rinnettä ittensä ja kävi siel alhaalla kierimässä ja pian takas hajulle ja Bongas marian.. Johan oli pikku Dustyllä taas puhtia...

Dimmulla oli kaksi ilmaisu-uhria ja yks esine uhri, sadetakki jonka päällä sitten oli namikippo. Dimmu kans  reenas ennen hommiin pääsyä maassa makuuta ja seuraamista yms yleistä hermon hallintaa.  Liivien pukemisen jälkeen pääs irti ja lähettiin hommiin. Paukkas mettäautotiellä innoissaan ja tuli mkaani kun rintama suunnan muutin mettää kohti sai hajun esineestä ja alkoi tarkennella ja juoksikin iaka läheltä ohi enneku huomas sen ja pysähtyi häntää heilutellen takille. Mun oli tarkoitus palkata se ihan esineeseen reagoinnista, se vaan oli niin varman olkoinen et odotin hetken mitä se tekee pyöritteli namipurkkia hetken ja nuuski takkia, ihmetteli hetken ja tuli mulle tarjoamaan ilmaisua, jee!! Siitä sitten paljon kehuja ja näyttökäsky sekä nopeasti esineen luo aukaisemaan namikippoa. 

Ekan maalihenkiläön suht vaikeasta paikasta löysi ja tuli kauheella vaihdilla ilmaisemaan ja matkaakin tässä oli, lisäksi en tarkkaan tiennyt missä ko maalihenkilö oli et luotto koiran ilmaisuun hyvä. Ilmaisu olikin tosi selvä ja koira määrätietoinen.

Toine uhri, sen olin paikan tiesin etukäteen ja koira meni hyvin hajulla sinne jonkun verran sai tässä kiipeillä isojen kivien yli. Maalihenkilöllä se sit haukahti, perse! Sari takanani sanoi että mörköjäkös nyt, ei ei tää ny ollu mörkö äänestä kuuli. Siel se tarjos haukkuvaa ilmaisua ja seisoi isolla kivellä turpa meihin päin ja haukahteli kunkkuna. No en reagoinu siihen mitenkään enkä ees kattonu koiraa kävelin eteenpäin vaan ja Dimmu lähtikin kohti mut tuli hankalasti takaani eikä ilmaissut taskulla. Hmm.. meni uudestaan uhrin luo ja lähti hakeen mua saatiin onnistnu ilmaisu. Mut ottaa nyt päähän tuo kiekuminen.. Sais jo unohtaa Dimmu sen että Leena kerran yllytti siltä pari haukahdusta.