Piitkästä aikaa oli meiä pienryhmän raunio vuoro.

Dimmulle otin kolme sellasta mm joille se pääsi kunnolla perille asti ja ykkösnamit ja ilmaisut. Rauniolla en sille viel ilmaisua oo ennemmin ottanut. Nytkin taas otti kierroksia jo autolta kävellessä ja otin sitte seuraamista yms malttiharjoitusta kopille kävellessä. Kopilla viel maassa makuuta. Dimmu etsi reippaasti ja ekan haju heittiki kovalla tuulella aikas kauas ja jouduin siinä hieman autaa sitä kulkusuunnan kanssa löytämään aukko seinien keskeltä maalihenkilölle. Ilmaisu oli hyvä ja selkeä.

Toinen oliki harmaassa mökissä ja sinnekkin mni innokkaasti ja reippaasti vailla mörköilyä ja tuli hienosti ilmaisulle. Tämä oli vielä aivan uusi mm Dimmulle!

Kolmas tönötti ison kaivonrenkaan suuaukolla ja tänne mennessä yritti Dimmu tarjota hajun ilmaisua???? Tosin tiesin sen ettei ollu viel käyny maalihankilöllä asti. ja sai palkkansa vasta haettuansa ykkösnamin maalihenkilöltä ja sitten haettuaan mut näytölle.

Dusty etti kolme myös ja oli erittäin skarppi ja erittäin energinen! Eka olikin ns pesässä ja sieltä Dusty hyvin bongaili hajun ja ihminen löytyi.. Toinen oli karsinassa alueen takareunalla siellä Dusty joutui tarkennella ja aivan kärsimätöntä oli sen nakkien syöminen kun ei ihan maalihenkilölle asti päässy, karsinan lautojen välistä sai palkkansa. Vipa oli harmaassa mökissä ja istui pöydän päällä jalat tuolin päällä. Heh tää oliki vaikea matalalle... Aivan kuten toivoin! Dusty meni innokkaasti hajun perässä mökkiin ja siellä pyöri ja pyöri ja nenä kävi äänekkäästi. Haisteli pöydän alla tohkeissaan ja sitten nenä osui Marian jalkaan ja voi pienen  koiran riemua! Oli oikein hyvä harjoitus!