On ollu tässä aikas monet reenit joita en oo kerenny kirjaileen...

Pääsääntöisesti Dusty on ottanu joko suoranpalkan reeniä tai suoraapalkaa ja ilmaisua/ pelkkiä ilmaisuja. Ei oo tapahtunu mitään ihmeellisiä oivalluksia. Muutamat kierien hakemiset on kuumalla ilmalla tehny ja ne on jätetty noteeraamatta... On niitä onnistuneita ollut enimmäkseen.

Viime perjantaina sil oli kolme mm, yksi sienestäjä joka liikkui ja kun koira löysi antoi suoran palkan. Kaksi tavallista kyykkijää joilta myös suora palkka. Koiralla näkyi olevan intoa taas runsaasti ja hyvin meni.

Dimmu on tehny ilmaisureeniä ja suoran palkan reeniä, yleensä ollut molempia metsässä piilotettuina. Nytr kolmella kertaa on ollut mörköilyä! Kaksi kertaa mun sisko oli Dimmulle hillitön mörkö, ajattelinkin että se on liian tuttu mm. Vierailtiin eri reeniryhmässä ja sielläkin yksi mm oli mörkö. Hmm.

Perjantaina oli Dimmun eka iso etsintäharjoitus. Alue oli ympyrä. Näin mistä maalihenkilöt meni alueelle ja tein etsintäsuunnitelman sen mukaan ettei heti päästäis jäljelle. Kierrettiin aluetta rajannut tie ja lähdettiin sieltä halkaisemaan aluetta. Alue oli mielenkiintoinen, maasto oli  hankalaakin. Sammaleiset kalliot oli tosi liukkaita, ja maaston muoto vaihtelevaa, korkeuseroja oli hieman. Dimmu alkoi pian ottaa hajua, luulin ensin että riistan hajuun reagoi, mutta kun se jatkuvasti paineli samalle suunnalle, tehtiin etsintäsuunnitelmaan muutos ja seurattiin koiraa. Sieltähän ne kalliolohkareen välistä löytyi uhrit kököttämästä. Dimmulle tuli taas ensin mörköilyä kun olivat niin kummallisessa kolossa ja sinne ei meinannu uskaltaa corgipoika mennä. Meni kuitenki kun kehuttiin ja maalihenkilöt alkoi sitä nakkipurkkia aukoa...

Pitää nyt ottaa Dimmulle pelkkää suoran palkan reeniä ja yrittää päästä vierailemaan muissa ryhmissä sen kanssa et saadaan vaihtelevampia mm:iä. Unohdetaan ilmaisureeni hetkeksi ja katsotaan onko mörköily nyt joku vaihe.