Käytii maanantairyhmäsääs kyläilemässä. Dusty otti kaksi ilmaasullista uhria ja meni taas päin honkia.. Dusty varmaanki aavistaa etten enää tavoitteelisesti sitä reenaa, kun se hommailut on menny huonompaan suuntaan. Taidetaampa alkaa jälkien ajaminen sillä taas.. Et saadaan vaihtelua..

Dimmun piti ottaa kaksi ilmaasullista uhria.. Joo no eka meni sit syötteleen sille suorat palkat, siinä manaillessani sit aloin äkkii kehuun koiraa mokan havauttuani..  Oli kuitenki Dimmulle ihan outo uhriki.

Toiselle mennessä kävi sit mokana se et etsintäletkamme jäi tosi pahasti jälkeen ja hajut levis isolle alueelle ja koira häiriintyi siitä et ei tienny ketä harhailevista ihmisistä sen pitäs ettii. MOKA! Ihmiset oikoili päättömästi niin et koira ehti jo nähä samal silmäyksellä oikeen piiloilijan ja viimeisen perässä hiihtäjän.. Ja jouduin sit rohkaseen hieman et menee maalihenkilölle. Niin hämmentynyt ja ihmettelevä oli Dimmu. Maalihenkilöllä ykkäsnamin syötyään tuli tosi reippaasti taskua koskemaan ja pääsi näytölle. Nakit syötyään leikittiin narulelulla mun ja kaikkien muittenki kanssa. Myös kepillä leikkimisestä innostuoi kovasti. Vietettiinki siinä joniun aikaa leikkimässä. Pitää nyt muistaa jankuttaa tästä perässä huiihtäjille, et ei saa jäädä kauheen pitkäksi letkaksi ja kysyy et onko ohjeet todella ymmärretty..