Torstaina Devi pääsi mun agiryhmään tutustumaan, tarkoitus oli et se olis odotellut kantokassissa ja sieltä seurannut treenejä, mutta erään ryhmäläiseni kepo olikin innoissaan pennusta ja sai sitten pitää sylissä treenien ajan. Yhdessä kävivät sitten vähä pihallakin tepastelemassa :)  Devi suhtautui kivan rauhallisesti.

Eilen sitten käytiin ensin kyläilemässä työkaverini luona ja katsomassa pupua. Devi ei oikein ymmärtänyt pupusta mutta ihmis varpaiden jahtaaminen ja syliin kiipeily oli hienoa :) Reipas oli taas uudessa paikassa,

Illalla kun oli sen verran lämmintä niin uskalsin ottaa Devin jo hakutreeneihin mukaan. Neiti laitto boksissa ihan unille eikä häiriintynyt edes siitä että Dimmu meni treenaamaan välillä. Boksissa sillä oli lämmikkeenä villa shaali ja takki tietenkin päällä.

Hakutreeneissä aiheena oli taajamaetsintä ja Dimmu etsi liinassa kaksi ukkoa oikein pätevänä. Liinasta huolimatta oli oikein kovasti töissä ei pissalenkillä :)

Devi otti sit ihan viimeisenä makkararinkiä. Pienelle pitää muuten olla tooosi pienet namit makkararinkiin.. oli ihan pullea vatsainen hetkessä.... Reipas pikkurotta.  Tehtiin makkararinki siinä parkkiksella ja tuli hyvin häiriötäkin kun muista autoista kuuluin haukkua yms mekkalointia :)