Eilen olikin kovin tehokkaan oloiset reenit. Ilma oli kauheen kuuma ja tehtiin lämppärilenkkiäki siin hallin lähellä vaan pienellä hiekkapätkällä.

Dimmu oli jotenkin niin ihanan kuuliainen eikä vetäny rähinäkierroksille ollenkaan. Ekaksi reenattiin madallettua A:ta. Vietiin namialusta+nami sinne kontaktin eteen maahaan, vetäjä piti koiraa remmissa ja sit lähdettiin koiran kanssa yhtä aikaa käsky kiipee ja alhaalla naminami... sit ooteltiin hetken et koira rauhoittuu kontaktilla ja vapaa käskyllä sit sai poistua kontaktilta. Meil meni eka ihan mönkään... kun jäin itse siihen sivuun, enkä muistanu kiertää koiran eteen. Uusinta yritys meni jo paremmin, mut vapautin aina koiran liian nopeasti. Viimeisellä kierroksella sit vetäjä antoi mulle luvan vapauttaa koira.

Kierrosten välillä sit sai mennä taas keppejä. Dimmulla oli ekal kerral vähä hukassa, mut muistui hyvin mieleen ja meni loput keppikierrokset ok.

Putkea oli laitettu loppupäästä terävälle mutkalle, sinne vietii taas namialusta. Vetäjä piti taas koiraa ja yhdessä sit lähdettiin. Putkeen menossa ei ollu Dimmulle mitään epäselvää.

Seuraavilla kierroksilla otettiinki putki ja hyppy. Koira sai olla irti ja namialusta vietiin hypyn taakse. Dimmu hienosti istui ja lähti käskyllä putkelle, sit pitiki jo käskyttää hyppyä ja koira oli namilaustalla. Dimmulla oli vauhtia! Näitä kierrokisa otettiin muutama. Sit otettiin kahta hyppyä peräkkäin, eivät olleet ihan suorassa linjassa. Meidän eka yritys  epäonnistui kun Dimmu lähtikin perääni, vein sen takaisin hypyn taakse istumaan ja menin sit siivelkkeen kohtaan itse ja sit käskin. Täs meit jelppas vetäjä joka vähän kutsui Dimmua ja näytti namialustaa. Seuraavat kierrokset sit meniki ongelmitta. Ja Dimmu jäi lähtemistä odottamaan kiltisti.

Viimeiseksi sit otettiin viel rengasta. Ekal kierroksel menin kutsumaan Dimmua renkaan takaa. Toisillakin kierroksilla jouduin sitä mennä kutsumaan kun ei vielä hahmota rengasta. Käskysanaksi renkaalle otan varmaan vaan rrrrr, kun rengas on niin pitkä. Alkuun olis siin varmaan parempi ihan hyppyä hokea et tajuis sen hyppäämisen siinä. Dimmu oli niin ihana kun lähestyttiin rengasta ja se jäi sit pyöritteleen päätään ja nuuskiin rengasta et mistä täs ny pitikään mennä...

Reenin jälkeen mentiin Veera-pemun & Hannan kanssa uittamaan koirat. Siellä mouhijärvellä kun sitä vettä näkyi riittävän muttei oltu keksitty mist sinne rantaan hyvin pääsis niin ettei kukaan mökkiläinen tuu ampumaan... Onneksi nää vetäjät sit osas neuvoo meille kivan veneranna. Oli kyl tosi jyrkkä se ranta mut kyllä kooki-kaksikko sinne itteään lotraamaan meni. Kumpikaan ei kyl kunnolla uinu. Sit ne vie juosta rallitti siin kääntöpaikan nurmikolla.  Tehtiin nokialla viel toinen uittaminen kun oli onneksi ihmiset jo kaikonneet rannalta(ei yleinen uimaranta, mutta silti kovin suosittu) Siel tais sit molemmat vähä enempi uidakkin.

Ilmoitin Dimmun agilityn jatkokurssille joka alkaa sit heti tän alkeiskurssin loputtua. Harjoituskertoja siinä sitten kuusi ja koirakoita vaan neljä. Kiva juttu.